-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorb
tag
-
Cunaja
addikt
Itt az újév első napja és romozgatnak az emberkék! Szóval egész évben romozgatni fognak!
Ricsi és Zorb! A gyári recovery mindig a rendszernek megfelelő legyen! Ha valaki frissíteni akar, mint pl. B839-ről B852-re ezt csak root nélkül teheti meg.
Ha valaki B830-ról megy B839-re, mivel mindkét rom general verzió, ezt egy wipe után akár root-nál is megteheti, 3 gombos módszerrel.
Aki felrakott egy B853-at és B852-t szeretne, az sajnos csak úgy teheti meg, ha nincs root, mert a B800 nem general rom.
Egyszóval, visszafelé így romozgatunk ha B852-t szeretnénk. . B853 > B800 > B609 > B839 > B852Ricsi, te maradhatnál a B851C-n, mert semmivel sem jobb a többi. Miért akarsz váltani?
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #14055 üzenetére
Használd, és amikor elkészülök , elküldöm majd privátba neked tesztre!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Tompie
őstag
Én B830 után tettem fel a B852-t.
Mert B852-ből kétféle létezik amit B830-ra lehet feltenni az a ~102MB változat és amit B839-re az a ~70MB változat. Nekem volt fent mind a kettő nem tudom mi a különbség mind a kettő jól működött.Amíg B839-en voltam akkor tettem fel a ~70MB-at, tegnap mivel sikertelenül zárult a B853 telepítése utána azt az utat választottam amivel a ~102MB-s a végállomás, mert, hogy a nagyobb méret jobb???!!! alapon.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Megnéztem tökéletesen működik a YT videó, Face-n is a videók szerintem akkor messengeren is
Nálam nem volt root se TWRP.Amikor B839-en voltam utána sokkal jobbnak tűnt a B852, most meg még jobb, hogy tiszta telepítés után tettem fel (A B839 animációi nálam néha olyan darabosak voltak)
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz coyote55 #14066 üzenetére
Szerintem is igen
Mivel a B853 telepítése sikertelen volt saját user error miatt mert B852-re egyből nem mehet a B853 mint utóbb kiderült és én meg úgy tettem fel Lehet az is jó passz, de ezek után inkább nem erőltettem, főleg, hogy nem láttak rajta változást B852-höz képest, azzal meg már volt tapasztalatom így ezért ment vissza az[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Alapvető dolgok!
1. General verzió csak felfelé tiszta general verzióra! Ne legyen OTA frissítés!
2. Romot csak felfele telepítünk simán, figyelembe véve az 1-es pontot.
3. Frissítési fájlkor, ami nem general, az Update.zip ( kb. 60-110MB ) kicsomagolás nélkül kell a külső sd-kártya dload mappába!
4. Frissítéskor ami OTA, ne legyen root.
5. Visszafelé nem telepítünk! Köztes rom (B800), utána a köztes rom alatti general verzió, mi a B609-et szoktuk használni, majd jöhet amit szeretnénk. Ez jelenleg a B839.
6. A recovery mindig gyári legyen, és az aktuális romnak megfelelő. Ha már felment egy general rom, az a sajátját használja!
7. A legfontosabb lépés! Nandroid Backup készítése és elkerülhető a macera! B839 tiszta rendszeről mindenkinek legyen nandroid mentése, és akkor nem kell visszatérni B609-re, nem kell köztes rom! Simán a TWRP-recovery és Restore menü pont. A mentések mappáit érdemes átnevezni. pl. B839 eredeti.
8. Alkalmazásaink mentése a Titanium Backup alkalmazással! ( Root igényes )Ezekkel a lépésekkel rengeteg idő megspórolható.
A profik így csinálják!
Nekem a B609-től minden tiszta romról van mentés, és nem lépegetek állandóan visszafelé![ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Cunaja #14071 üzenetére
Kérdés a 6-os ponthoz.
Én még nem cserélgettem recovery-t, honnan tudom melyik ROM-hoz melyik gyári recovery tartozik illetve honnan tudom letölteni, egyelőre nekem csak ez (B609_recovery.img) van meg.
Pl az logikus a B609-nek ez a B609_recovery.img a gyári recoveryje de pl a B800, B830, B839, B852-nek mi?
Köszönöm -
Cunaja
addikt
válasz Tompie #14072 üzenetére
Akkor legyen egy kis jó móka!
A többire nincs szükség! Amiket felsoroltál, azok béta romok és a köztes romnak a B800-nak nem kell recovery csere.
Amelyik general rom van fent, az a recovery kell. Mivel a B852 OTA frissítés, annak a general verziója a B839, vagyis a B839 recovery a gyári.[ Szerkesztve ]
-
zorb
tag
válasz ricsike1995 #14000 üzenetére
100%-nál mennyit álldogált? Nálam már régóta csak azt mutatja
Samsung Galaxy S9 duos
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14083 üzenetére
Most nevettem egy jót! 3 gomb hangerő le + hangerő fel + bekapcsoló gomb. Telepítés! 2 gomb, Hangerő fel + Bekapcsoló gomb, ez a recovery. Ezt nem lehet elnyomni.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv Mindenkinek!
Tudom, már sokszor volt téma a tok/keret vásárlás a topikban, de azért én még megkérdezném a véleményeteket, mert le szeretném cserélni az üvegfólia + szilikon tokot, egy valamilyen fém tok + üvegfóliára.
És mivel tudom, hogy több embernek van tapasztalata ilyen kapcsán, ezért megkérdezném, hogy melyik típust, márkát érdemes venni. Csak az Ebay jöhetne szóba.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #14089 üzenetére
Páran összeálltak és bumpert rendeltek, biztos van még belőle.
Teljes fém tok nem gyengíti a mobil és wifi jelet?
Van egy alumínium tokom, de nem használom, így nem teszteltem, övre fűzött bőr tokban hordom + Tempered glass.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #14055 üzenetére
Jelentkezz!
Van valami kipróbálni való!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Akinek B851C van fent írjon valamit!
-
coyote55
őstag
Csókosok, sorakozó!
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
Ezt csak telepíteni kell.
Az eredetit mentsed, nem kell felülírni, csak simán telepítsed. Nézd meg van-e hiba.
Itt az eredeti system\app\EMUI-AdvanceSettings
Ha valami nem jó, csak az eredetit telepíted és kész.Teszt!
Ha nincs a képernyő tetején az értesítő sáv, akkor hiába nyomom a lakat ikont. Pl nova launcherben el lehet tüntetni vagy bizonyos alkalmazások közben nem látszik (Mxplayer, Szókereső).
Pl Szókereső közben hiába nyomom a Recent gombot.Nézd meg légyszi, nálad van -e ez a hiba! Nálam nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Ha valaki a saját Huawei swype billentyűt használná, annak egy trükk, ha nem ismerné.
Válaszd a középső jelet!
Itt elég sok okosság van
Az ABC-vel tudtok visszatérni.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Cunaja #14097 üzenetére
Na amit csináltam:
1. A régit csak simán elmentettem másolással
2. Az újat feltelepítettemFelment simán, megnyílik. Szerencséd van, Nova van fent, eltüntettem az értesítési sávot. A lakat gomb ekkor is működik rendben. Meg tudom nézni valahogy, hogy egyáltalán az új aurora verziót használom-e? Esetleg kellett volna valami cache törlés?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest