- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent82
csendes tag
válasz
r6man123 #19599 üzenetére
Nekem is gyári ROM van rajta, 4.0.3, teljesen stabil. Volt egy hét, amikor állandóan lefagyott meg újraindult, de kiderült, hogy a google maps okozta, azóta azt is javították. Fizikailag is masszív, ősszel a várban a borfesztiválon két méter repülés után sarokkal macskakövön landolva annyi baja lett, hogy kikapcsolt és a sarkán lejött kicsit a festék, hogy lássam az alumíniumot. Valamint nekem is kiesett már egyszer a hangerőszabályzó gombja, ez sajnos szériahiba. Viszont simán visszaragasztottam és azóta masszívabb, mint valaha.
-
Silent82
csendes tag
válasz
zooltan567 #19568 üzenetére
Nekem ez csak Vibernél fordul elő az utóbbi időben, korábban pedig jó volt... Erre van tippje valakinek? Próbáljak visszarakni egy korábbi verziót esetleg? Gyári 4.0.3-as android van rajta.
Plusz ha már írok ide, még egy kérdés: az miért van, hogy ha gmail-en érkezik levelem, akkor nem rezeg a telefon? Minden más esetben (sms, facebook, stb.) nincs ezzel gond, így meg nem mindig veszem észre, ha levelem érkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest