- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz T0rnad0 #15802 üzenetére
remelem, Herom pl. rendszeresen dobalta a halozatot, meg sim is lett cserelve. upgradeltem is Legend-re 2 honap utan, mondjuk kb 30-40€-t ra kellett dobni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bodoraudio
aktív tag
skacok ezt próbáljátok ki: InsertCoin Evolution v1.7
nagyon jónak néz ki néhány óra után is. -
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15807 üzenetére
Mi után próbáltad ki? Mert nekem 1.6 van, de 1-2 naponta frissítik.
-
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15809 üzenetére
OrDroid nem vált be?
-
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15811 üzenetére
Nekem is ezek, csicsamicsa helyett Go Launchert használok Procit 1,5-ön használod? Nekem az ICE rommal nem volt annyira jó üzemidőm eddig..
-
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15813 üzenetére
badass-en nem lassabb kicsit?
-
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15815 üzenetére
Na majd ha felrakom a legújabbat, akkor azt választom.
-
szegto
senior tag
válasz bodoraudio #15813 üzenetére
És miért Sense 4 rom ha más launcher-t használsz?
-
sbeci
csendes tag
Mostanság elég gyorsan merül a telefonom, és szerintem nem az akksival van a probléma, mivel szinte egyik napról a másikra jelentkezett a probléma. Ha jól emlékszem azóta nyomtam egyszer egy factory resetet, de semmi nem változott. Melyik a legjobb progi amivel ki tudom deríteni, hogy mi ragadt be? Vagy mi más lehet még a probléma? Írta itt valaki, hogy valami hibás médiafájl okozott neki hasonló jelenséget. Erre hogy lehet rájönni, hogy van ilyen az sd kártyámon?
-
19_OsY_81
aktív tag
Kinél csinált már olyat a telefon, hogy egyszer csak a mobilinternet elszáll, de úgy, hogy azt írja, hogy van, de semmi sem jön rajta be. A két kis nyíl nem villog. Ekkor újra kell indítani a telót és megint van net úgy másfél napig.
Eleddig ilyen nem volt. Telefonom már alaplapcserélt...
Gyári ics, minden gyári. Hardver, vagy szoftver hiba lehet ez?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Balinov
titán
válasz 19_OsY_81 #15822 üzenetére
Nekem anno a Hero csinalt hasonlot, igaz, ott nem "csak" a netet, hanem ugy anblokk a halot dobta el, es csak telefon kibekapcs segitett
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
madmike
őstag
válasz 19_OsY_81 #15822 üzenetére
nekem az LG o2X-em folyamatosan ezt csinálta. ha kikapcsoltam a wifit, akkor nem éledt fel a mobilnet. nem kell a telot ujrainditani. rakd pár másodpercre repülös módba, az is megoldja.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz 19_OsY_81 #15828 üzenetére
Aszongyák, hogy magmakkanhat a SIM és akkor a hibás áramkör vagy akármi miatt
elkezd fogyasztani, mint platós Zil hegymenetben. Anno a Desire-es korszakomban is ovlt ilyen. Akkor is megoldotta a problémát a csere. Telenor, Telenor, de csodás...."WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Balinov
titán
válasz 19_OsY_81 #15828 üzenetére
En anno bevittem a szolgaltatohoz (Meteor), felvazoltam a problemat es kaptam egy uj, simet (a regi valamikor 2007 kiadasu volt, asszem). Aztan egy piszkos kezzel kicsereltettem piciny rafizetessel egy Legend-re
-
Something_
őstag
Hali!
ICE romnál tapasztalt valaki anomáliákat google chrome használata közben? Elég brutál bugos, más böngészővel még nem próbáltam, mert nekem a chrome bevált.
Amúgy készenléti időre egész jól teljesített. Full átlagos használat mellett 14 óra készenléti idő és maradt még 34%.
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz Something_ #15836 üzenetére
Nekem csíkozódott a kép....Még nem az igazi. Ha valaki használ esetleg ordroidot, annál jó a Chrome?
-
Balinov
titán
válasz Balinov #15799 üzenetére
Na, jelentem reboot ujra elojott. 2 napj este volt egy FR, utana csak a legszuksegesebb sw-ket (szigoruan kiprobalt, Marketrol letoltott free ill megvasarolt cuccok) visszatettem, tegnap semmi reboot, ma meg szimpla telefonalas kozben hopp, ujraindult. Hivtam is az asszonykat, kotorja elo a szamlat, garlevelet, holnap/szombat reggel viszem vissza a szolgaltatonak.
-
madmike
őstag
válasz Something_ #15841 üzenetére
mivel navigálsz? én még nem találtam meg az igazit
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
nimfas
addikt
Szasztok....
érdekes prblémával szembesültem:
Telepítettem volna a Chrome böngészőt a telóra (gyári ICS no root) de kiírta, hogy nincs elég hely... Total commander szerint: sd-n 5,6 G szabad Fájlrendszer gyökér : 139,7M szabad az 1,1 G-ből...
Próbáltam újraindítani.... de ugyanez a hiba...
Pár napja is akartam vmit telepíteni, kiírta, hogy nincs hely... leszedtem pár apps-ot, akkor felment az új... mekkora ez a Chrome hogy nem fér el a 140 MB-ban?Mit lehet tenni ilyenkor...???
(tudom.... FR és ne tegyek fel ennyi szart ;-))
-
pap
senior tag
válasz Something_ #15841 üzenetére
Térképpel
Egyébként megy az ordroidon is.Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Balinov
titán
válasz Balinov #15842 üzenetére
na, rohadjon meg 15 perc alatt 3x ujraindult. Tipikusan akkor indul ujra, mikor melohelyen az emeletrol lecsattogok cigizni az alagsori garazsba. Acelvazas, uveg irodahaz. Rohejes, de foldszinten megalltam pisalni, kozbe reboot, kezmosas,szaritas, pin bepotyog, lecsattog lepcson az alagsorba, ujbol reboot. Melohelyen nagyon sok helyen, foleg a lepcsohazba, alagsorba szinte 0 GSM terero van, lehet, ott hal le, hogy 2g-rol 3g-re valtogat(na)
Amit meg csak most vettem eszre, hogy kb 2 oraja beszeltem assszonnyal. Akksi akkor kb 65-70% volt, azota hozza se nyultam a telefonhoz, viszont akksitoltottseg kb 17%-ra esett (battery widget szerint, meg gyari akksijelzo szerint is)
-
Balinov
titán
válasz randras #15847 üzenetére
aszondod, azt hogy kell? settings-bol elerheto factory reset-en mar ugye tulvagyok
ezt meg megprobalom, nem megy, viszem vissza szervizbe (vagy cseretletni)
szerk:
amit nem ertek, hogy gyk standyban, 0 hasznalattal, hogy tud az akksitoltottseg ennyi ido alatt ekkora droppot produkalni[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz randras #15847 üzenetére
ja, hogy az a hard reset, recovery mod-bol. nem olyan meg nem, csak settings menubol elerheto factory resetem volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...