- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Bootloadert vissza kell zárni, revolutionary és ruu csak akkor fut le rendesen.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
hito
nagyúr
Ennyi, befejeztem, eladom. Köszönöm a segítségeteket!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Az egészbe tényleg csak az idegesít, hogy mennyien megmozdultak és fölöslegesen.
Esetleg még annyi esélyt adok neki, hogyha valaki ráér egy fél órás manőverre és megcsinálná az s-offot (onnan már menne) akkor maradhatna. Természetesen nem ingyen.
-
hito
nagyúr
válasz bodoraudio #15555 üzenetére
Nem tudok jobbat, 3napja szenvedek vele. Még egyik ismerősömet megkérdezem aki HTC-kben nagyon ott van. Ha ő se vállalja, akkor véget kell vessek ennek az örömteli és gyümölcsöző kapcsolatnak.
-
claire78
senior tag
válasz bodoraudio #15557 üzenetére
nos itt is vagyok, meg van az új szerzemény
10 perc alatt odáig jutottam, h S-OFF és fent van a JuopunutBear hboot.
most kellene egy recovery-t felraknom vagy most kell a firmware? -
claire78
senior tag
válasz bodoraudio #15560 üzenetére
sima.
1.27 természetesen
de én 4EXT-et akarok, már olvasom a teendőket -
racing01
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy videózás közben lemerült a telefonom. Töltés után próbálnám megnézni a videót, de nem akarta lejátszani, csak egy felkiáltó jel volt. Időközben törlésre került, de most nagy szükségem lenne rá. Az a kérdésem, hogy valahogy vissza lehetne-e állítani, vagy teljesen esélytelen? Ha sikerülne, meg tudnám-e nézni valahogy? Köszi előre is!
-
claire78
senior tag
válasz bodoraudio #15562 üzenetére
4EXT fent
először is, a szentírás ez:
[link]
minden eszerint csináltam:
előkészületek
-2. pont, driverek, letölt, telepít
-1. pont, TEMPROOT ZIP letölt, kicsomagolaztán sorban:
-4.
-5.
-6.
-7.vezetékes trükk megcsinál, (elsőre sikerült, nem nagy kunszt)
ha minden ok, megáll a bootloaderben már S-OFF-fal, új bootloaderrel.
-9.
ezzel ez meg is van, jöhet a Recovery, majd a firmware.
ha valaki tud egy kicsit angolul a leírás alapján viszonylag könnyen meg van.ezt utóbbi (firmware) még nincs fent és nem is értem ez miért kell.
elmondaná ezt valaki.csak ügyesen és nem vállalok felelősséget a tetteitekért! nekem így sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
van köztetek valaki aki vodánál vette? milyen a vodás rom-al? én nem akarom mókolni, hanem használni.ki
mondják, hogy inkább evo3d-t vegyek, de nekem még mindig ez tetszik jobban és az evo nincs a vodánál. és nem is akarok már annyi kp-t megint telefonra költeni."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
claire78
senior tag
most vagy mindenki vadul nekiállt S-OFF-olni vagy...
szükségem lenne egy kis segítségre.. mi a következő lépés?? -
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz claire78 #15571 üzenetére
Jah, linkeltem már, ez a firmware, ez teljesen független az androidtól, ez nem egy ROM. (annyiból függ oké, hogy ICS rom csak ICS firmware-rel kompatibilis) CID Getter play storeos programmal megnézed a CID számodat, majd letöltöd az annak megfelelő 3.32-es unlokced firmware-t. A telepítés egyik korábbi hozzászólásban már le van írva
-
bruti01
őstag
szereztem egy egy ilyen csodát! nagyon tetszik de külföldi származásu nincs benne magyar nyelv. a magyar gyári romot rá lehet flash-elni?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
randras
veterán
-
Drbonci
aktív tag
Ez a szar folyamatosan bezárja az alkalmazásokat nálam véletlenszerűen hol gmail hol ezt hol azt van még szabad ram dögivel , vkinek vmi ötlet ??
T-mob gyári állapot ics a főbb jellemzők .
A telefon nem indul újra ilyen baj nincs , csak mondjuk megy a böngésző és egyszercsak bezárja és nem is ír ki semmi hibát , de volt hogy kiírta hogy "az alkalmazás leált"Ötlet ?
-
Anulu79
addikt
2 hét után vissza jött a kicsike. Kijelző porosodás miatt lett leadva a szervizbe. "Érintőkijelző+Chassis+Hangszóró" csere amiket végrehajtottak rajta. A CHASSIS mit takar?
-
bodoraudio
aktív tag
Nekem még mindig meredek az s off.
Jó lenne egy összefoglaló cikk róla./magyarul/. -
pap
senior tag
-
hito
nagyúr
Eldöntöttem, eladom. Nem nyújt ez annyival többet az SGS-emnél, hogy ennyit idegeskedjek miatta. Mindent vissza szeretnék gyárira állítani. A gyári RUU telepítő is csak akkor fut le rendesen ha a bootloadert visszazárom? Hogy csináljam, hogy minden gyári legyen (szoft, bootloader, recovery)?
-
Zirowe
nagyúr
Egy kis fun:
Halszem optika:
Vele készült képek:
Kazetta:
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Mondod ezt, pedig tök jó, nem von le a kép minőségéből semmit.
-
Zirowe
nagyúr
-
hito
nagyúr
Nem hinném, hogy nagyon kibabráltam magammal. Még 3hétig élt volna a gari
Edenyke: nem értem. Teljesen nyilvánvaló (annak aki nem vak), hogy rettenet felvételt csinál. Azért nem látni, vagy védeni, mert megvetted...mind1, legyen a Te hited szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest