- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
Most ezen nem tudom mit kell akadékoskodni! 2012 decemberében jelent meg, ennyi.
Egyébként nem gsmarena-ról vettem az infót, de ha megnézi valaki ott a hsz-eket, a telefon adatlapja alatt, akkor látható, hogy tényleg 2012 szeptember óta folyik róla a diskurzus. HTC One SU , HTC T528w, HTC Desire 400....http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_HTC_One_SU.asp
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_HTC_Desire_400_dual_SIM.asp
Közben találtam egy harmadik verziót is abból az időből, csak kicsit más a külseje!
Íme:http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_HTC_One_ST.asp
-
Legendd
senior tag
Valoban elvileg regebbi, de akkor legyen olcsobb
itt az ar/ertek arannyal van a nagy gond, meg ugy a telefonnal
hiaba szep.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez már viccnek is rossz... a 200-300...-600 széria egy bukás szerintem.
Részvétem a tesztelésért Legendd...
-
vick33
tag
válasz
lacuspapus #42 üzenetére
Hát úgy néz ki a Motorola feltámad hamvaiból a HTC meg oda tart. Most szereztem 51k-ért egy 4 magos HD ips kijelzős Moto G-t 4.4.2-es androiddal. Gyakorlatilag abban az árkategóriában semmi másnak nincs esélye.
-
törölt tag
HTC Desire 300-at is elcseszték a vakuval nincsen benne.
Pedig az nagyon jóra sikeredet.
-
istnag
addikt
válasz
callmeakos #35 üzenetére
Örüljetek neki,hogy nem egy újabb "tucat-fos" samsung dobtak piacra.A sírás ami itt megy az egy vicc. Hivatalosan nem lehet majd kapni itthon,ami nem egyenlő azzal,hogy nem lehet itthon kapni.
Drága? Az. Kit érdekel, akinek kell így is megveszi,aki meg nem az nem. Egyébként el kell,hogy mondjam,bármennyire is divat manapság szidni a HTC-t,sokkal jobban optimalizálják a telefonjaikat,mint a nagy samsung.(kivéve HOX,de még az is jobb,mint a s3.) -
Paul119
addikt
-
vittorio7
őstag
Hát nem voltak szemérmesek, elég vastagon fogott a ceruzájuk. Ennyiért nem lesz sikertermék.
-
Fr0z3n
őstag
Az ár tekintetében azért vegyétek figyelembe, hogy az xxl gsm haszna is rajta van. Egyébként meg megy a HTC szekere... a lejtön lefelé
-
callmeakos
veterán
-
korcsillio
addikt
Sajnos túláraznak minden készüléket...
-
istnag
addikt
Mennyi sírós emberke van itt,mintha valaki közületek venne is ilyet,vagy megfordult volna fejében? Nem!,csak ide jöttök,mert jó szidni a gyártót. Mindenki leírja drága,azzal aztán sokkal előrébb lesz a topik,ugye?
Vegyetek samsungot,sokkal jobb,sokkal olcsóbb,ennyi. komolyan mondom,mint az oviban,bár lehet még ott sincs ennyi sírás. -
Maxentius
addikt
4.1.1, NovaThor, 67 ezer forint. Rohadj meg, HTC, még jó, hogy nem lesz kapható nálunk...
-
simihun
aktív tag
ez a készülék nem sok gazdára fog találni. sajnálom a HTC-t, pedig eddig olyan szép volt minden...
-
kbyte1024
veterán
Csak azt nem vágom,hogy miért nem csinálja azt amit a BB a Z10-el.Durván megvágták az árát,és vittek is.
-
banhammer
veterán
Ennyi penzert rablas.
-
callmeakos
veterán
Újabb "középkategóriás" Desire, újabb vállalhatatlan alkotás.
Köszönjük HTC, kikészítem a koporsót. -
Csapoati
nagyúr
Menj haza HTC, reszeg vagy.
-
HawerKing
őstag
Szep telefon ami a kulsot illeti, a belso sem mondhato "rossznak" viszont az ara az mar borzalmas
-
lacuspapus
tag
Nem is bánom, ha becsukják a kaput végre. Ennyire pénzéhes hülyék nem is érdemelnek mást...
-
macskea
őstag
A Galaxy i8262-től sem kell hanyattesni, de a 20e-s árkülönbség az sok, pláne hogy ez százalékosan van vagy 40 százalék. Annyit pedig nem ér a szebb/jobb ház.
-
xmaas
őstag
Hat erre mit lehet mondani LOL kategoria ez meg 30 ezer forintert se kene nem hogy 67 ert
-
chrisx1
tag
Nem vagyok Htc fanboy, meg nem is akarom védeni őket, de ez a telefon 2012 karácsonyán került piacra!
Akkor biztos nem tűnt annyira gagyinak.
Motorola Defyt használok.... mondjuk erről is lehetne teszt, mintha most jelent volna meg, és ez is milyen fostalicska lenne.
-
MeGabee
senior tag
Mi van a gyártókkal mostanában???Kb. 1-2 éves hw-ket tolnak ki új köntösben,lásd Sony E1,most meg ez.....Raktársöprés van....
-
w333
félisten
HTC ... ki az vagy mi az ? a név miatt ennyit elkérni egy ilyen gyenge telefonért tiszta szégyen, lehet hogy 2-3 évvel ezelőtt még volt neve, de az utóbbi időben lassan már annyiba sem nézem mint egy ZTE vagy Alcatelt, pedig ők fele ilyen áron adják a készülékeit
-
petipetya
nagyúr
Köszönjük HTC, leülhet. Elégtelen.
-
-Faceless-
őstag
Nagyon szeretem a htc-t, különösen a designt, amit használnak. De amit az elmúlt időben műveltek az már túl van a pofátlanságon...
Régen az összes középkategóriás telefonukba S400-nak kellene lennie, de ez így édes kevés. -
törölt tag
loooooooooooooooooooooooool
specifikációt megnéztem, már láttam hogy agyoncuccolta magát valaki a raktárban, és pár levélre felnyalt nagycímletű szinte postai bélyeg után leszólította a sarokban két éve raklapon porosodó cucc, a marketingeseknek meg remegett a keze az elvonón már
gondolom megint szolgáltatói konstrukciókra gyúrnak, és ott akarják kártyásan vagy előfizuval jóárasítottan elsütni. vagy nem tudom. ennyiért itthon ez még akkor is meredek ha most jelent meg.
-
A HTC-nél tényleg el van gurulva az összes gyógyszer, mikor ilyen árakat adnak meg egy ilyen termékre. Ami még csak nem is annyira rossz... Nem is értem, mintha direkte száguldanának a szakadék felé, alig fogó fékkel...
-
alfaromeo33
aktív tag
:@
Ez a SOC volt öregapám Sokol rádiójában is
Raktár ürítés. -
törölt tag
Hogy mennyi???
Lehet írni nekem, hogy minden HTC fórumba szidom őket, de nem alaptalanul. Ezek nem normálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak is terjeszkednének a középkategóriában, most egy olyan készülék érkezett tőlük, ami két kártyát kezel, más téren viszont érthetetlenül idejétmúlt megoldásokat alkalmaztak.
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- PlayStation 5
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest