Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
Évek óta használok ilyet, csak Creative van ráírva
-
orbano
félisten
válasz
üzenetére
miért jobb? jön utánad magatól a HP kütyüje? nem látom miben lenne ez többjobb, mint egy DLNA rendszer. speciel nekem kényelmesebb a zsebemből előkapnom a telómat és lejátszani róla egy számot a hifimen. vagy a laptopomon, vagy a tévémen, vagy a szomszéd tévéjén, vagy egy vendég telefonján, laptopján, akármijén... mindezt kiegészítő, a laptopból kilógó kütyü nélkül.
-
Mumukuki
aktív tag
-
lexandro
tag
Nekem nem olyan masina kell ami egy zenet lejatszik 23423432db helyen hanem olyan, hogy van egy mediacenter, amire felrakok mindent es minden szobaban az ott tartozkodo a sajat zeneit tudja hallgatni.
Mert ez igy egy hangosbemondo 100 dolcsiert
-
orbano
félisten
DLNA a HP saját értelmezésében, csak hangra. Nem értem mi a kunszt ebben... spanyolviasz.
-
korpicschess
veterán
Szerintem szörnyű ez a reklám.

-
B4nd1t4
tag
Na, ezt tudnám otthon használni. Lehetne normális minőségben zenét/fimet nézni a notiról, miközben nem vagyok helyhez kötve... Ehhez már csak egy vezeték nélküli kütyü kellene, ami kiváltja a hdmi kábelt, meg egy vezeték nélküli töltő, az akksinak, és helyben vagyunk...

-
ftc
nagyúr
Drága túlságosan is... Meg úgy őszintén miből áll a notebookot kivinni s rákötni a hangfalra..
-
cannibal
senior tag
Pofás és okos is. Csak kicsit drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardverfogócska a kertben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a haloba kirakni egy dobozt, ami a szerverrol szedi a cuccost