- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Egykezes használatot el lehet felejteni az biztos, de nem csak ennél a telefonnál hanem a mai telefonok többségénél is sajnos. Classic is szerintem felejtős lesz ilyen téren, sokan szerintem ezért se biztos váltani fognak Q10ről.
Amazon appsotre meg szerintem egy kis plussz dolog, akinek kellettek androidos alkalmazások azok feltették a snapot, ott megvan minden. 10.3 alatt talán még jobban is fognak futni.
Blend-re leszek még nagyon kiváncsi!
Reméljük a 10.3.1 is jön nemsokára a régebbi készülékekre. -
margithid
veterán
Kiváncsi leszek a fogadtatásra az elkövetkező hetekben.
-
margithid
veterán
válasz
Crafter32 #100 üzenetére
Nyilván van különbség, hogy egy Q5 vagy egy Q10, esetleg passport.
Előbbi teljesen átlagos müanyag, de másik kettő igenis felveheti a versenyt akár iphone-nal, akár androidos csúcstelefonokkal.
Amúgy kézbe vettem az útlevelemet, hosszában nem is lesz gond a passporttal, de az egykezes használatot el lehet felejteni kb.
Zsebrerakás szempontjából viszont nem lesz vele gond, illetve kevesebb mint egy S5-tel. -
margithid
veterán
200k tuti lesz függetlenül, de szerintem hamar le fog menni.
Érdekes készülék amúgy, így ránézésre el nem tudnám képzelni, hogy tudnám használni, de lehet változna ha kipróbálnám
Azt nem értem, hogy Classic, hogyhogy nem kapja meg ugyanezt a belsőt amit ez, proci, Ram.
10.3 vajon mikor érkezik régebbi készülékekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest