Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
van két gmail-es accom.az egyik a fő acc,abban megcsináltam szépen a kontaktokat és a teló le is szinkronizálja.azonban van a másik gmailes acc,abban van közel 10k levél,és túlnyomórészt különböző feladóktól.kiválasztottam azt a fiókot,ahonnan jelenítse meg a kontaktokat.ha belépek a telefon/coontact-ba,akkor szépen abc sorrendben mutatja is a fő fiókban megcsinált elérhetőségeket.DE!ha elkezdek keresni a kontaktok között (beírom pl a kezdőbetűt) akkor kijön egy csomó más kontakt is (a másik sokleveles gmail fiókból).hogyan tilthatnám én le azt a rengeteg mail címet?a gmail-be belépve persze a címtárban egy darab sincs felvéve,hogy törölhetném...ennyit meg manuálisan törölgetni...jajj.
help me pls! -
kelzsoca
félisten
válasz Ezekiel Ston #4298 üzenetére
Az átcsúszás nem más mint a vámhatóság megtévesztése, és ezekre a csomagokra is bármikor indíthatnak utólag vizsgálatot (még ha ezt sokan nem is tudják) ahol az összes számlát, befizetési bizonylatot, dokumentumokat, rendeléssel kapcsolatos papírokat bekérik, és kivizsgálják az ügyet.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz kelzsoca #4305 üzenetére
..utólag mire kérnének bármit is? Jogilag lehetne,de nem életszerű.
Az sem túl elegáns,ilyenekről beszélni,és max.Szlovákiában "áfázni". (az is egy jogszabályi kiskapu).SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Ennél a készüléknél a slow motion 120fps vagy szoftveres?
-
Xmister
senior tag
-
Rol06
tag
-
DougButabi
tag
válasz #65577472 #4301 üzenetére
Én hardverapron vettem tempered glass-t.
Saját bénaságom miatt eltörtem mielőtt feltettem volna, ennek okán egy kis karctesztnek vetettem alá.
Az eredmény: ez valami istentelenül kemény anyag, egyszerűen kulcs, rotring, olló, csavarhúzó nem ellenfél akármilyen erővel akarom karcolni nem megy, én kizártnak tartom, hogy hétköznapi használatban valami is megkarcolja ( max az asszony gyémántgyűrűje), szóval lehet mellette akármi a zsebedben.
Én csak ajánlani tudom. -
SkyLaci
őstag
A sima és Prime változathoz ugyanazok a romok teljesen kompatibilisek, vagy van különbség?
Az +0,2 Ghz érezhető különbséget jelent (akár hétköznapi használatban, akár mondjuk egy RR3 közben)?
Várható hogy lesznek hozzá CyanogenMod romok? (MIUI-t még nem hazsnáltam, a CM-et szerettem amikor volt rá lehetőségem, aztán lehet hogy a MIUI-t is megszeretném...de nekem akkor is fontos hogy legyen a készülék mögött egy olyan felhasználói közösség ami akár a gyártó terméktámogatásától függetlenül is fejleszt a készülékre, jelenlegi telefonomnál ezt hiányolom leginkább)
-
deltaa97
tag
Most frissítettem OTA-n keresztül 5.9.24-ről 5.10.22-re. 12 perc alatt megvolt gond nélkül, 79%-ról levitte 73-ra az akksit.
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
betyarr
veterán
feltettem egy nillkin tg-t,de a teló bal sarkában egy kis helyen olyan mintha nem akarna kimenni a buborék alóla.érdekes,mert ha egy hangyányit megemelem a tg-t azon a sarkán és visszaragasztom,akkor is ugyanez a helyzet.lehet,hogy oda nem jutott ragacs?vagy hogy lehet ez?gyári hibás a tg?
-
Milestone2
nagyúr
válasz SkyLaci #4314 üzenetére
SkyLaci!
Ugyanaz a ROM a két készülékhez.
Már vannak főzött ROM-ok, AOSP biztosan.
Biztos lesz Cm is, meg egyebek.
A jólértesültek (vagy a rosszmájúak) szerint a CPU ugyanaz és a gyári tesztek után a jobb minőségűek kerülnek a Prime-ba azokat biztonsággal állíthatják nagyobb órajelre . A "selejt" meg megy a többi készülékbe kisebb órajellel .[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
őstag
Újabb romokkal sem javult az üzemidőd?
Nekem brutálisan jó lett autós navi alatt.
Ma munkába jövet összvissz 6%-ot merült 40 perc Waze alatt, végig mobilnet+GPS+automata fényerő. Oké, most reggel 5:10-kor nincs épp világos, így elég a kisebb fényerő, de régebbi romokkal 30%-ot is tudott merülni ennyi idő alatt.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Hoorus
őstag
Kis infó annak akit esetleg érdekel.
Geekbuyingról rendeltem tegnap 2 db Prime-ot. Ma már Shipped-re változott az állapot és tracking number is van..
-
SAMG3
tag
válasz addamka #4327 üzenetére
Ejszaka minden off kiveve messenger wifi megy es a szokasos 10% minusz. Napkozben kb 9tol fel 12ig mobilnet ON kepernyo hasznalat max 1 ora es mar 65%on van. Szerintem ez meg nem vmi jo eredmeny :/ De lehet csam en vagyok elegedetlen. Feltoltottem delbe 94%ra aztan vissza melo kb megint parnora folyamatos mobilnet mellette nem tul sok bongeszes es moat van 63%on. 5 ora uzemido 1 ora 15 perc sot amibol wifin toltotte az utobbi 2 orat legalabb. A korabban ajablott energiatakarekos megodlasok beallitva. Az a helymeghatarozas v milyen cucc kilove. Nem tudom mi lehet a gyikja....
-
Ezekiel Ston
senior tag
Szerintetek ha egy prime-ot rendelnék akkor melyik honlapról érdemesebb rendelni?
Geekbuying
vagy
Gearbest-ről? -
fene_vad
senior tag
válasz Milestone2 #4326 üzenetére
ehhez nem kell "rossz máj", ez teljesen bevett szokás minden gyártónál, PC esetében is
-
DaWe94
senior tag
Hmmm.... nekem nagyon jól bírja azt kell, hogy mondjam A mai nap itthon voltam, végig ment a wifi. 4óra sot-al vagyok most 40%-on. Ebből durván 2 óra volt játék (Főleg NFS No Limits). A többi Messenger,FB,instagram, letöltés. A hívás problémákkal nem találkoztam egyáltalán. (EU multi 5.10.22).
-
törölt tag
válasz DougButabi #4313 üzenetére
Kulcs, olló, stb valóban nem ellenfelek, mert puhább anyagból készülnek, mint az üveg. A homokban található szilícium viszont könnyen kárt tehet a kijelzőben.
-
yesyke94
csendes tag
Nem talalkozott valaki olyannal hogy wifirol nagyon lassan tolt le a play aruhazbol...? (1GB jatek kb 30perc)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Azt nézd meg
1 csak 2g mennyit fogyaszt
2 csak 3g mennyit fogyaszt
3 ahol van bekapcsolod a wifit
Nekem a G2 pl wifivel többet eszik mint ha 2g-n hagyom estére. A 3g már többet eszik, kb wifi 3g ega. Asszony G3s-e meg pont fordítva, wifin jobban tartja az aksit. Érdemes kikisérletezni...Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DougButabi
tag
Srácok!
Lehet én nem figyeltem jól, mert nem is érdekelt ez a ROM frissítés dolog, de annyit dumáltatok róla, hogy én is frissítettem, az összefoglalóban leírt módon.
Na most akkor telepíthetem újra az összes programomat? És ezt Ti hetente megcsináljátok?
Szóval érzem én hogy én vagyok a hülye a történetben, de azért érdeklődök, hogy lehet e ezt másképpen csinálni. -
esgabee
tag
válasz DougButabi #4341 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Ez így nem túl kényelmes dolog...
-
bsanya
aktív tag
válasz DougButabi #4341 üzenetére
Sima heti frissítéskor nem vész el semmi adat, a végén cache wipe kell csak.
Verzió váltáskor kell full wipe, előtte csinálj mentést, utána visszaállíthatóak az adatok.
Remélem nem írtam nagy butaságot, majd az okosok kijavítanak, ha kell[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
-
tokyo2
tag
Hi!
Úgy tűnik egyedi probléma v. legalábbis ritka már a rossz üzemidő. Nekem mondjuk soha nem is volt gondom vele. Szegény SAMG3- nak telót kellene cserélni v. megpróbálni egy másik aksit.
-
betyarr
veterán
skype üzenet meg gmail app esetében miért nem rezeg a telefon?hogyan lehet beállítani?már mindent rezgőre tettem,amit csak tudtam
-
Habsteve
tag
Az új multi 5.10.29-ben sokan panaszkodnak az akksira, akik felrakták mit tapasztalnak?
-
SAMG3
tag
Mar cserletek egyet nekem. Az tenyleg szar volt mert a felet birta ennek kb. Nem akarok megegyszer cserélni.
Csak jo lenne rajonni h nekem mi zabalja az aksit. Arra gyanakszom hogy az lehet az oka h en sokszor nezek ra 1 2 masodperc erejeig es az ebresztes es alvas ami kiveszi belole a naftat, de ez akkor sem normalis mert a regi samsung galaxy s2m ilyeneket nem produkalt pesig ugyan igy hasznaltam. Jo nekem ez a telo csak birna jobban a kikepzest az aksi. Arra is gondoltam h a messengert letorlom aztan hatha akkor javul vmit a helyzet v nem tom mar miert muveli ezt. :/ -
gabor#
tag
Ha valakinek esetleg van lehetősége, csinálna kamera összehasonlító képet a sima és a prime között? (egy tesztben elég más minőséget mutatnak)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest