Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitju76
tag
válasz Milestone2 #16887 üzenetére
Már nagyon régóta üzemelnek, még új korukban rendeltem tőlük valami dual simes butatelefont, minden oké volt, kivéve, hogy 1 kártyás volt. Mondtam, hogy oké, akkor ez bukó, próbáltak mindent kitalálni, kb. hét és pár keményebb levél után utalták vissza a pénzt. Szélhámos banda, csodálom, hogy még élnek. Amúgy annyi történik, hogy jó kis felárért megrendelik a Te címedre Kínából a cuccot. Ezért van az a kitétel, hogy a VÁM, meg a garancia, az a szokott kínai módon működik.
-
Norby86
őstag
Valaki megnézné nekem hogy a play áruházbol letölthetö "SC-OS2" nevü spy camera müködik e rendesen az eu romon? Mert mekem most a stabil van fent, de ezen csak alul jelenik meg egy kis ablak, de a program menüje nem jön elö. Mindig is ezt a programot használtam az elözö telefonjaimon és most eléggé bánt hogy nemtudom használni valami miatt. Nem tudom ez rom hiba vagy kompatibilitási gond lehet?
-Norbi-
-
adrian94
őstag
Valaki használ EU 6.4.7 Fejlesztői romot? Nekem mostanában nagyon akadozik a telefon és rohadt gyorsan merül.. Az éjszaka is 5-6%-ot merült pedig nem volt használva... Már egy pár hete raktam fel de frissíteni nem tudom.. Nem hetente kéne tudnom frissíteni?
Melyik romot ajánljátok ami Magyar, aksi jól bírja és nem akadozik össze vissza?
Illetve ha raknék rá egy másik romot akkor azt megtudom csinálni, hogy minden app / játék, zene, képek, névjegyek stb.. megmaradjanak?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz adrian94 #16905 üzenetére
Eu átállt havi OTA kiadásra. De hetente elkészítik a ROM-ot viszont neked kell kézzel feltenned magadnak.
Csak akkor marad meg minden ha eu (multi) romt frissítesz. Minden más rom esetén törölni kell eőtte.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #16906 üzenetére
Melyik rom lenne jo ami a leirtaknak megfelel?
De a rom miatt akadozik a telefon? Pl megnyomom a kozepso erintogombot es egy csomo idot kell varni, gondolkodik a telefon, sokszor fekete kepernyo van sok ideig stb...
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #16909 üzenetére
MIUI 7.3 xiaimi.eu 6.4.7 fejlesztői
-
Milestone2
nagyúr
válasz adrian94 #16910 üzenetére
Akkor gondolom TWRP a recovery...?
Az első gondolatom, hogy ha akad/szaggat/nyűglődik a rendszered, akkor célszerűbb lenne tiszta telepítéssel ROM-ot feltenni, de azzal újra be kellene laknod a telefont, amit írtál, hogy nem szeretnél...
De egy próbát megér, hátha megy anélkül is....
Letöltöd ezt a telefonodra.
Elindítod a TWRP-t.
Bemész a Törlés/Wipe menübe.
Ott az Advanced Wipe menübe.
Ott CSAK 2 dolgot jelölsz ki.
Cache
Dalvik/Art
Pipa mindkettő mellé.
Alul elhúzod a csúszkát.
Ha készen van vissza a főmenübe.
Telepítés/Install menü
Mint egy file kezelőben megmutatod, hogy hová töltötted le a 6.5.19-es ROM-ot.
Elhúzod alul a csúszkát, engedélyezed a telepítést.
Ha készen van, Újraindítás/Reboot menü
Rendszer/System almenü.
Sokáig bootolhat.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #16911 üzenetére
Igen azt hiszem TWRP azt megtudom nézni valahol, hogy biztos legyek benne
-
Milestone2
nagyúr
válasz adrian94 #16912 üzenetére
Ha ez kérdés volt....akkor igen...meg tudod...telefon kikapcsol...majd úgy kapcsol be hogy a hangerő fel és a bekapcs gomb egyszerre nyomvatart addig míg a recovery el nem indul.
Ha ezt (hasonlót) látod, akkor TWRP:
Ebből a Reboot menü, System almenüjével tudsz visszatérni MIUI-ba.Ha ezt látod, akkor gyári MiRecovery:
MiRecovery-nél a hangerő fel-le gombok a navigáló gombok, a bekapcs gomb az enter.
A főoldalon az English-t választod, enter.
Majd a Reboot menüt, enter.
És ott a System-et, enter.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #16913 üzenetére
Igen az akart lenni.. feltöltöm a telefont teljesen és megcsinálom ha így sem lesz jó akkor egy teljes resetet kéne csinálni lehet.. de ezzel a másik rommal csak jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz adrian94 #16914 üzenetére
Tiszta telepítés után biztosan jó lesz (kiindulva abból az alapvetésből, hogy nincs hardverhiba).
Dirty telepítésnél, lehet hogy elég a cache és dalvik törlés...reménykedj(ünk)!!!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #16915 üzenetére
Rendben, köszönöm
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Ha jobb multitaskingot, teljesítményt akartok, akkor javaslom az alábbi beállításokat.
Ami kell hozzá: root jog, Kernel Adiutor, L Speed
Mindkét alkalmazás automatikus indítását engedélyezni kell az indítópultban.
Az általam javasolt beállítások:
Kernel adiutor-ban:
I/O ütemező: alkalmazás induláskor: ON, ütemező: deadline, előreolvasás: 256 kb
Low Memory Killer: alkalmazás induláskor: ON, lent ki kell választani hogy agresszív
Entrópia: alkalmazás induláskor: ON, Olvasás: 512, Írás: 1024L Speed-ben:
Main Tweaks: Kernel tweaks: Light, Kernel sleepers optimization: ON, Battery improvement: ON, Improve scrolling: ON, disable debugging: ON
IO Tweaks: IO boost: ONIlletve érdemes az Fstrim-et lefuttatni néhány hetente.
Ezek a nálam bevált beállítások, persze lehet még kísérletezni a többivel is.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #16915 üzenetére
Felraktam azt a romot amit linkeltél, de úgy veszem észre még mindig akadozik a rendszer... Kéne egy teljes reset ? Azt hogy tudom megcsinálni ?
-
Milestone2
nagyúr
válasz adrian94 #16922 üzenetére
TWRP.
Mentés/Backup menü
Jelölj ki mindent készíts egy mentést.
Törlés/Wipe menü.
Alul elhúzod a csúszkát a Factory Resethez.
(Ha nincs semmi fontos a belső tárhelyen, akkor ha kész a Factory reset be lehet menni az Advanced Wipe menübe és csak külön az internal storage-t kijelölni és formázni. SYSTEMET NEHOGY!!!)
Ha kész Újraindítás/Reboot menü
Rendszer/System almenü.Megint várakozás, és a telefon teljes újra belakása...
-
adamz91
tag
Van itt olyan aki olyan problémával küszködik, hogy nehezen lehet lehúzni az értesítési sávot ? Van rá valami megoldás?
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok! Valakinek észlelhető volt rajtam kívül, hogy az első kamera az üveglap alatt piszkosodik, porosodik ? Így sajnos az előlapi kamerám használhatatlan! Esetleg ilyenkor mi a teendő?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Gergő170
aktív tag
Köszi a választ Egyebkent nem zavar mert nem fenykepezek vele Csak megkerdeztem hogy miattam lette- olyan
Még egy kerdesem lenne. Mil a velemenyetek arrol a fajta aluminium tokrol ami a hatlap helyere megy es azt hiszem uveg a hatlapja?!
-
Milestone2
nagyúr
válasz Gergő170 #16929 üzenetére
A Mi Note-mnak gyárilag volt másfél napig üveg a hátlapja. Gyönyörű elegáns volt. Csak nekem elefántnakaporcelánboltban pont ennyi idő kellett hogy ripityára törjem...szóval nagyon szép, de a szépségnek ára van...
-
Gergő170
aktív tag
válasz Milestone2 #16930 üzenetére
Ertem hat en nagyon vigyazok ra szoval ilyen gondom nem sűrűn lesz Max. veszek még egyet az ebayen 1 karvalyorrú Matyas nem penz erte csak sajnos az ido kicsit rizikos a kiszallitasnal Köszi a gyors valaszt
[ Szerkesztve ]
-
fengsuhi
csendes tag
Inbox by Gmail-t használ valaki?
Nem akar szinkronizálni/értesíteni a háttérben, pedig autostart engedélyezve, a notifications-nél is mindent bejelöltem, a permissionnél szintén minden engedélyezve.
A másik idegesítő problémám, hogy a Dropbox app egy idő után kilép, újra be kell írnom a felhasználónevet és a jelszót. Nem tudom pontosan, de kb. néhány nap után rendre ezt csinálja.
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Felraktam a legujabb Flyme-ot.
Igaz beta verzió,de eddig tetszik,most próbálom belakni. Sd maid -al a kinai cuccok hamar törölhetók,ami zavaró volt ,a Gaaps-5.1-es pico ,Root jog super su -val adható.Talán ennyi,elsõre ha valaki kiszeretné próbálni. [link]
Egy pár kép[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
ryke1
tag
A legegyszerübb TWRP felrakas es egyebek MultiTool, szuper egyszerü, win10 alatt csinaltam.
Köszi rajen!"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
korsp
csendes tag
EU 6.5.26 nincs root?? Legalább is az"engedélyek" menüből eltünt...
-
korsp
csendes tag
válasz Milestone2 #16936 üzenetére
THX!!!
-
pitju76
tag
Erre valakinek valami ötlete? Továbbra is fennáll.
[link] -
tamáspapa
aktív tag
Tegnap kaptam meg ezt és a vele adott kemény üvegfólia felrakásáról kérdezem: egyszerű vagy bonyolult? A hagyományos puha fóliák felrakásához nem fűznek kellemes emlékek...
[ Szerkesztve ]
-
Gabboo
tag
Kedves fórumtársak!
Nemrég lettem én is egy Redmi Note 2 Prime tulajdonosa, amin a MIUIHU 6.5.19 fejlesztői ROM fut.
Ez az első MIUI-s eszközöm (ilyen téren tehát kezdő vagyok), és alapvetően nagyon tetszik, viszont két kellemetlen dologba futottam bele.
1. Két guglis fiókom is van, a névjegyeimet mindkettőről sikerült szinkronizálni, de csak az egyik listát használom, így a Megjelenítendő névjegyek között be is állítottam, melyeket mutassa (csak telefonszámmal rendelkezők). A Kapcsolatokat megnyitva viszont bármelyik névjegyre rábökök, hibával kilép az alkalmazás. Hosszan érintve egy névjegyet megjelennek az opciók, a Megtekint menüpontra újfent elszáll, viszont a Szerkesztésre megnyitja a névjegyet.
Találkozott valaki ilyen hibával? Lehet, hogy valamit nem állítottam be megfelelően?2. A Gmail alkalmazást letöltöttem, mindkét fiók leveleit betölti, ahogy az eddigi készülékeken is. De hiába van fent wifin vagy mobilneten és be van kapcsolva a szinkronizálás, csak manuálisan frissíti a leveleket.
Lehet, hogy ez is csak abból adódik, hogy valahol valamit nem állítottam be (pedig nagyon kerestem)?Szerk.: Ha hiba esetén a "Jelentés" gombra kattintok, akkor az elküldi valahová (Jelentés a MIUI-nak)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, G
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Ha, a dev-ben nincs preroot, akkor tényleg eljött az idő a stabil felrakására.
A flip tokos app egyszerűen nem működik. Gyakorlatilag kihajítja a rendszer a memóriából, pedig minden be van állítva.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Milestone2
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest