Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz loosht #17899 üzenetére
Én 8-as alatt a DivineBeats-t használom. Ebben benne van a Viper, meg a Dolby Atmos is. Simán TWRP-ből kell csak flashelni.
(Valamiért a Viper nem akart menni, de ezzel viszont megy)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
thetan
aktív tag
válasz kakuk.tamas #17900 üzenetére
Köszönöm az infót
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
ZooLLeR
tag
Üdv!
Vova vafin 2.0-t használok és van egy kis gebasz.
Kezdetben jó volt(leszámítva egy két bugot),ám néhány napja észrevettem hogy elkezdte felemészteni a belső tárhelyet a teló.
Konkrétan néhány napja már gyanús volt az 1,2gb szabad hely,miközben a rajta lévő dolgokra azt írta hogy 5gigát foglalnak.
És akkor következő lépésben már csak 1,1gb szabad,kilencszázvalahánymega szabad hely.....és így tovább.
Most konkrétan 325mb elérhető tárhelyet ír,ami valljuk be,nem az igazi.
Értelemszerűen közben semmit nem telepítettem,csak neteztem a telón.:/
Ötlet?Farhát eladó.
-
gamegod
senior tag
ma kb egy 20km köről tekertem egyet, se a strava se a runtastic nem mért szinte semmit, pedig gps és mobilnet is aktív volt. miui 8... esetleg mások mt használnak monitoring appnak? ha van ötlet, jöhet
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
ZooLLeR
tag
válasz loosht #17907 üzenetére
Kipróbáltam,mutatja az alkalmazás méreteket,viszont a legnagyobb alkalmazás is a google play szolgáltatások,ami 221mb.
Alatta vannak néhány 10mb-os alkalmazások,de saccra az összes 800mb-nál nem foglal többet.
Tehát ez sem jött be.
Én rejtett fájlokra gyanakszom,amik esetleg valami vírus következményeként lehetnek jelen.
Tudnál mondani egy fájlkezelőt ami jelzi a rejtett fájlokat?Farhát eladó.
-
ZooLLeR
tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZooLLeR #17911 üzenetére
Cache + Dalvik/ART max. Egy próbát megér, hogy mit old meg.
FR már a Data egy részét is viszi. De általában ez hoz megoldást.
Systemet nehogy. Internal storage-t is csak ha minden el van mentve máshová róla.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
otto1
tag
válasz Milestone2 #17912 üzenetére
Én a micro sd kivételével mindent szoktam törölni. Persze van teljes mentésem.
[ Szerkesztve ]
-
ZooLLeR
tag
válasz Milestone2 #17912 üzenetére
Ebből vagy FR lesz,vagy inkább rakok rá másik romot.
Most wipe-oltam a Cache + Dalvik/ART-t,de semmi.Még mindig kritikusan alacsony a felhasználható terület.Farhát eladó.
-
Uthenger
aktív tag
válasz ZooLLeR #17914 üzenetére
Valami log fajlt csinal.
Nincs rootolva a telo?
Playrol szedd le a diskusage progit.
Grafikusan mutatja hogy mi mennyit hasznalFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Norby86
őstag
válasz kakuk.tamas #17900 üzenetére
Ha bekapcsolod a csendes üzemmódot, nálad kicsöng ha hívnak? Mert nekem ugyan az a hiba jött elő itt is, ami az utolsó 7-es EU romban volt, konkrétan nem csöng a telefon ha hívnak, pedig én a csendes üzemmód idejét 23.00-6.00 közé állítottam.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Már azóta ujra próbáltam kétszer, de mindig ugyan abba a hibába ütközöm. Ugyan feltette nano csomagot miután pár percig a feketeség ráfagyott a képernyőre, de utána szaggatottabb lett a telefon működése és gyorsabban is merült. Nem tudom mi lehet a gond nálam. Azt hittem másnál is előjött ez a probléma, de akkor ezzel úgy látom egyedül vagyok.
-Norbi-
-
fpunto
csendes tag
Ha el akarom adni a telefont, akkor mi a teendőm, hogy a következő tulaj is tudja használni a telót?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Norby86 #17920 üzenetére
Igen. 22 és 6 között van csendes módban a telefonom, ekkor nem ad hangot. De előtte, és utána igen.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz fpunto #17923 üzenetére
Az MI fiókban törlöd a telefonod, a telefonon kijelentkezel a fiókból, és kitisztítod a telefon tárhelyét.
-
ferret77
aktív tag
Van esetleg valakinek ilyen Dogee töltője eladó Budapesten? Szétrágta ma a kutyám.
-
Norby86
őstag
válasz kakuk.tamas #17901 üzenetére
Helló!
Nálad ha belépsz a hang beállításokba, ahol pl. a füles hangerő gombjára be lehet állítani hogy számot váltson, az a menü neked megnyílik? Én most tértem vissza MIUI 7-re és feltettem ezt a DivineBeats-t, de nálam ha belépek a hangbeállítások részbe rögtön fc-zik. :/ Pedig nagyon jó kis cucc ez, ahogy látom minden telefon indításnál szépen elindul a háttérbe a Viper4Android. Csak az a baj hogy igy nem tudom beállítani a zeneszám váltást hogy pont ez a menü fc-zik.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz kakuk.tamas #17924 üzenetére
hmm, az érdekes. Én feltettem kétszer és mindkétszer ugyan az volt a probléma hogy egyáltalán nem csengett pedig fényes nappal volt nem este. Majd lehet megnézem harmadjára is ha lesz időm, azt mondják három a magyar igazság.
-Norbi-
-
ztibor
senior tag
Hmmm, 1 nappal a karkötő megérkezése után már értem miért anyázzátok a Bluetooth-t a fejlesztői ROM-okon.
-
Milestone2
nagyúr
Multi (xiaomieu) oldalon azt írják holnaptól újra van MAGYAR nyelv a multi ROM-okban... [link]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #17932 üzenetére
Szóval ne csak a multi csapatnak dobjatok lájkot, hanem Vagyulának is! Mert ezt a magyar nyelvet is ő készíti.
-
kakuk.tamas
addikt
A nyolcas multikban van magyar nyelv. És a 7.3.3.0-as stabil multiban is.
[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Na akkor ezt megvárom. éppen ma akartam felrakni az aktuálisat
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #17935 üzenetére
Vissza vonom a hozzászólásom... :/
-
Milestone2
nagyúr
válasz kakuk.tamas #17937 üzenetére
-
fengsuhi
csendes tag
Ez a bluetooth-probléma csak a Redmi Note 2-nél ekkora gond vagy a bugos MIUI miatt minden Xiaomi telefonnál? Egy Mi 4 vagy 5 is eldobálja a kapcsolatot?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz FrankóStein #17940 üzenetére
Nem. Ez globális gond minden eszközzel. Nekem alpine fejegységgel nem párosodott sokszor a kocsiban, miband-el szintén sokszor elfelejtett párosodni és csak újraindítás -vagy az se- segített.
Emiatt tértem le a miui részről és custom romra. Amióta azt használok azóta minden frankó. Megy a miband, megy a kocsiban is minden szó nélkül. Nem kell piszkálnom, kapcsolgatnom semmit. Megy magától ahogy a nagy könybe meg van írva. Így kéne a miuiban is...akkor egy szavam se lenne. -
gergely64
tag
válasz FrankóStein #17940 üzenetére
Nekem nincs Mi band-em, a bluetooth fülesem viszont stabilan működik. amíg csak szét nem kapcsolom vagy le nem merül. Feltételezem, hogy nem a mi band-del mint hardverrel van a gond. Azt sem gondolom, hogy a miui rom-al van a gond, de semmiképp nem mindegyik verzióval.
Mivel a Mi band működéséhez kell egy alkalmazás a Mi Fit, szerintem itt kellene keresgélni. Az akkumulátor és teljesítmény beállításoknál kell bűvészkedni egy kicsit, lehet megoldaná a háttérben futás problémáját és stabil maradna a kapcsolat az eszközzel.
Egyébként rendeltem magamnak egy Mi band 1S-t a múlt héten, jövő hétre várom, lehet használni se fogom, de már éget a kíváncsiság, hogy mi lehet a gond ennél az eszköznél, amit cca. csak néhány millió ember használ, valószínű többségük megelégedéssel. Na majd meglátjuk.
-
ztibor
senior tag
válasz gergely64 #17942 üzenetére
majd meglátod, 3 nappal ezelőttig én se értettem, azóta már tapasztalom, vagy kapcsolódik vagy nem, néha csak a BT újra indítása segít, amúgy minden más BT-s cucc flottul működik MIUI alatt, viszont én nem szívesen válnék meg a MIUI rendszertől, szóval egyelőre ez van.
Ezekiel Ston: köszi a MIFit linket.
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
Hasznal itt meg valaki Google Newsstand-et? (asszem magyar neve Google Ujsagos).
Nalam majd ugyanazt csinalja, mint a google earth, inditas utan nem sokkal kifagy.Probaltam a 3.5.2-t, a 3.5.0-t, a 3.4.0-t, a 3.3.0-t, a 3.2.0-t, a 3.1.0-t, a 3.0.0-t, mindegyik kifagy idovel. Van amelyik nem azonnal, csak akkor fagy, ha offlineba letoltom a hireket, de ugye epp ez lenne az app lenyege.
szerk: ja, termeszetesen official global stable rom, nem valami ganyolt fejlesztoi.
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Felraktam a 6.30 at majd írok róla beszámolót.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz ztibor #17943 üzenetére
ztobor, szívesen.
gergely64
A gond nemcsak miband-el volt,és sajos nem csak nekem. Elhiheted mindent kipróbáltam, nem kezdö androidos vagyok.
Ugyanazzal a mifit alkalmazással amivel most használom próbáltam miui alatt és a miuiban lévő bluetooth támogatás hiánya elszomorító.
Ezért custom rom.Azóta minden franko.
Egyébként Te melyik miuit hasznalod?
-azt nem írtad a hozzászólásodba bele... -
gergely64
tag
válasz Ezekiel Ston #17946 üzenetére
Mióta megjelent a xiaomi eu dev miui v8 azóta azt, épp most frissítettem a 6.6.30-as verzióra. Előtte a xiaomi eu stable v7 verziókat használtam sokáig, 7.1.3 és 7.2.3 végül a 7.3.2 kiadásokat.
A bluetooth mindegyikben stabil volt a fülesemhez. -
zolmesz
aktív tag
Bluetooth probléma nálam sincs, a 8-as EU fejlesztői MIUI van a telefonomon, az autóban használom a bt-t, mert van egy jack kimenetbe csatlakoztatható bt kütyüm, amit összekapcsolok a telefonommal, és így az autó hangrendszerét használom a telefonon lévő zenék hallgatásra. 3 órás autóutakon használtam hétfőn is meg tegnap is, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat.
Mondjuk végig egyforma távolságra volt a 2 eszköz egymástól, szóval ha a távolság lenne a gyenge láncszem, akkor ez elő sem jöhetett, de legalább látszik, hogy a fenti használat esetén tökéletes a bt. -
achon
aktív tag
Hopp rossz helyre ment a poszt. Törölve. Bocs.
[ Szerkesztve ]
A legszebb múzsa a határidô.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest