Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Rakd fel clean installal lehet beakadt valami. Nálam az 5.26 csinált ilyet egyik napròl a másikra, hogy 100 ròl 15 re 30 perc volt a sot és egy clean install megoldotta.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Buszos
aktív tag
Sajnos a Nexus_v4 romon kívül semmit nem tudok felrakni (ebben meg nincs gapps). Ez az egy bebootol, a többi csak karikázik, nem tölt be. TWRP-ből próbálom, rom a belső memóriában, első négy pipa a wipe menüben, utána flash. Frankón végig is megy, de nem bootol be soha. 30 percig hagytam...
Valami ötlet? Nem akarom hetente romozgatni, csak egyszer működjön egy stabil verzió!
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
Norby86
őstag
EU 6.5.19-nél érdekes problémával szembesültem. Ha aktiválom a csendes üzemmódot, beállítom ugye az időt hogy mondjuk éjféltől reggel 6-ig ne zavarjon senki, fogja magát és napközben sem csörög a telefon. Amint kikapcsolom a csendes üzemmódot, máris csöng. Én állítok be valamit rosszul, vagy mi lehet a gond? Mert 7.2.1 alatt nem volt ilyen gondom. Ha bemegyek oda hogy Csendes üzemmód - Minden értesítés némítása - Hangok akkor ott nálam mindnél ki volt véve a csúszka, ekkor azt írja mind engedélyezve (ilyenkor nem csörög), ha mindnél beteszem a csúszkát, akkor csörög, de nem megy át gondolom csendes üzemmódba. Ez valami bug ennél a romnál?
-Norbi-
-
Terentius
őstag
Milyen romot ajánlotok?Egy vova féle CM vagy a MIUI 8 tud több üzemidőt, jobb teljesítményt, kényelmet?
OnePlus 12 16/512
-
Buszos
aktív tag
válasz ktommy91 #17808 üzenetére
Volt már egy Redmi Note 2-őm régebben, és ott a TWRP-vel volt gond. A 3.0.2-1 bevált, működő verzió? Mintha vissza kellett volna térnem egy v2-es TWRP-re és akkor az oldotta meg a gondot.
Letöltöttem az aktuális stabil romot a miui-hu-ról, wipe menüben az első 4-et bepipáltam, de így sem bootol be.
-
Buszos
aktív tag
És igen!
Vagyula twrp telepítő módszerével egy 2.8.7.0-t felraktam, ezzel simán sikerült a legfrissebb stabil romot flashelnem! Tehát a TWRP volt a szaroá!
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz ktommy91 #17800 üzenetére
Ez a boot img mit tartalmaz?
Miben változtat a CM romon?
Mivel használok miband-et mifittel az a kérdésem hogy a miui 8-ban megoldódott-e a bluetooth hiba?
Mert ha nem akkor nekem nem érdemes beraknom a 8-as miuit...CM-el nincs bajom, lehet gyengébb az akku de legalább az értesítések megjönnek. Tölteni meg mindig tudom...[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz Ezekiel Ston #17812 üzenetére
Az eredeti boot image-ben cseréltem a kernelt frissebbre, ennyi a változtatás. Szerintem simább a rendszer és mintha az akkuval is jobban bánna.
Nincs kerítés.
-
Nivosus
csendes tag
válasz Ezekiel Ston #17812 üzenetére
BT nálam ugyanolyan mint előtte sajnos...
Egyébként a CM-es modemet nem lehet feltenni valahogy a MIUI-ra? Vagy ez nem ennyire egyszerű? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Nivosus #17814 üzenetére
Szerintem ha meg lehetne csinálni valaki már megcsinálta volna tuti...Mert ha menne akkor azt használnám én is...Szóval amíg ez a helyzet addig inkább custom rom amíg nincs ez a hiba javítva, mert szeretem ha rezeg a band és jelzi a hívást, sms-t, emailt, vibert stb-t...
-
Norby86
őstag
válasz Norby86 #17807 üzenetére
Közben jra feltettem ezt a romot és ismét ezt a hibát produkálta. Nem ajánlom senkinek aki a csendes módot akarja használni! Konkrétan használhatatlan ez a funkció benne, hiába van kiválasztva mikor némítsa le a telefont, ő teljesen lenémítja amint bekapcsolom az éjszakai üzemmódot, időponttól függetlenül. Csak három hívást mulasztottam el ma emiatt... Már nem is tudom mit rakjak fel. A 7.1.3 és a 7.2.1 is nagyon eszi az akkut. Ez úgy ahogy tartotta magát, de ez meg bugos. Tanácstalan vagyok.
-Norbi-
-
Klara_
őstag
A telepito zip-ben anno beszultunk rola, amikor a multiba is bele raktak a TWRPT-t. Legyszives keresd meg azt a reszt itt a forumban, ott le volt irva mit es hol kell keresni es az is, hogy a zip.ben mit kell modositani ha nem akarjuk, hogy cserelje a recovery-t.
Had ne linkeljem be ide ujra az egeszet. -
sutyi^
senior tag
Frissültem, egyelőre jónak tűnik. BT-ről nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Terentius
őstag
Ha jól értem akkor a MIUI 8 új kernelre épül?Tehát ha felteszek mondjuk próbából egy CM-et,akkor a régi MIUI 7-es kernel marad alatta? Javítsatok ki ha tévedek.
OnePlus 12 16/512
-
Zsocó
aktív tag
MIUI8 HU 6.6.23 alatt az mennyire normális, hogy ha bekapcsolom az akkumulátorkímélő opciót, de a Messenger és a Viber egyénileg nincs korlátozva, akkor mégis ugyan úgy korlátozza és nem kapom meg az értesítéseket? Esetleg ha külön rögzítem a memóriába?
Ami nem tetszik, az a kombinált állapotsáv, hogy jobbra-balra csúsztatással érem el a funkciókat, magyarán nincs előttem az összes egyszerre. Elkülönítetten meg a második lapon van, ami megint csak idegesít, mivel oda kell lapozni.
-
Alonso69
senior tag
Köszi szépen, de hiába kapcsolom ki,akkor is kéri,most lefagyasztottam a TB-vel a Mi cloudot,így nem zavargat.
A duallboot -ról egy kép:
A 4pda orosz fórumon a hasznos alkalmazások menüjébe van ez a progik és a leírása.A telepítések után kb. 20-30 mp az átállás egyik Rom-ról a másikra.
Senkit sem akarok rábeszélni,csak egy lehetőséget írtam le.Xiaomi 14
-
Klara_
őstag
Valaki mondja meg nekem a hagutasitasokat miert nem tudja kezelni a keszulek?
TTS fent van, mukodik is. -
grafnet
veterán
Valamit nagyon lefagyasztottam az első MIUI 8-ban, mert a frissítést egy boh@ istenért nem tudom életre kelteni.
Egész hétvégén küzdöttem vele...
Holnap sem lesz időm lementeni, de valahogy fel fogom küzdeni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Lokids
addikt
Találkozott valaki olyan hibával, hogy Xiaomi Piston 3 fülest nem érzékeli a telefon? Rádugtam egy samsungot, azzal ment. a Xiaomi fülest betettem samsung telóba, laptopba hiba nélkül működött. Furcsa, hogy a xiaomi telefon a xiaomi fülhallgatót nem érzékeli.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
bAtt001
addikt
Sziasztok, van valakinek Nillkin féle átlátszó TPU tokja? Egy kis vélemény érdekelne hogy mennyire lesz biztosabb fogása a telefonnak benne, a gyári és utángyártott hátlapok is elég csúszósak, ezt már egy törött tempred glass is bizonyítja
-
Nelman
tag
Lehet lemaradtam valamiről, de visszakeresve sem találtam információt róla, hogy a MIUI8 HU 6.6.23 -ban nincs ROOT.
-
match123
tag
A PsyRom-ot próbálta már valaki?
-
Norby86
őstag
válasz ktommy91 #17800 üzenetére
Helló! Feltettem az imént a MokeeOS romot ami úgy tudom CM alapú, és a te általad linkelt MIUI 8-as kernelt rögtön rá is telepítettem, de sajnos folyamatos bootlopba került a telefon. Mi lehet a gond?
Más téma: Ha én szeretnék akár erre a MokeeOS romra vagy más CM alapú romra google play-t varázsolni (elég lenne csak a play is) akkor melyik csomagot kell letöltenem? Mert látom van nano,pico,full,stock stb... Szóval nem akarok full pakkot leszedni, csak a play lenne fontos számomra aztán majd ami kell, onnan leszedem.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
-
grafnet
veterán
-
Nelman
tag
válasz grafnet #17846 üzenetére
Mert végre volt egy olyan telefon, amivel eddig nem kellett szarakodni, ha root jogot akartam. Előtte LG-vel, samsunggal, stb... elég sokat szívtam mire rootolva lettek. Itt meg alap volt a root jog. Nincs kedvem szarozni vele, pont azért vettem meg anno, mert elegem volt a garancia vesztő hazárdirozással, meg a külföldi fórumok leírásával. Nem fogom újból elkezdeni, nincs hozzá kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest