Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
Mit lehet tudni, hogy miért nincs/nincs normális fordítás az újabb ROM-okban...
A forumbna hetek óta csak ennyit írnak: "Hungarian (vagyula, miui.hu) - no translation for new devices"
Most vagyula nem készít többet, vagy összeveszett velük, vagy mi van?[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
dealerman
aktív tag
Lehet Én néztem be és még is felajánlotta (reggel volt még,na meg a tegnapi meccs ) de végül is újra dobtam twrp-ből előtte is utána is wipeoltam !
Miui 8
Ha kikapcsolom a gombok rezgését akkor is rezeg ha állítgatom ott,akkor néha leáll a beállítások menü,fagyott is már meg,indult is újra a teló,szóval eddig Én semmi pozitívumot nem tudok róla írni,és semmivel sem érzem gyorsabbnak mint a 7-est
underground techno will never die
-
Thowra123
tag
Itt-ott találtam tyúklábas feliratokat, mappa/fájl neveket.
Menü bogarászás közbe ezt találtam:
Most akkor ki vagy be van kapcsolva a képernyő felébresztés értesítéskor
Kamera appból visszatettem a régebbit mert az jobban kézre állt.
CPU 1326 ra visszavéve Redmi Note 2 Toolal.
Eddig minden ok (kop kop kop ). -
Norby86
őstag
válasz loosht #17578 üzenetére
Én is ezt a romot érzem a legjobbnak, igaz keveset használtam eddig, mert miután ez kijött, nem sokkal utána jött ki a 7.2.1 és eddig azt használtam, de vannak bugok amik kb 2 hét után rendszeresen előjönnek és elég idegesítőek. Szóval most feltettem a 7.1.3-at és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerinted ezeket az alkalmazásokat érdemes kitörölni a system/priv-app illetve a system/app mappából? (mi vip, mi cloud, eszközkeresés) Nem omlik tőle össze a rendszer?
-Norbi-
-
dealerman
aktív tag
strongnál dobja a hibaüzenetet és le is áll a beállítás menü !
automata fényerő nálam ugyan úgy nem jó mint a 7- sen ! a linkelt patch-et letöltöttem de nem telepíti fel nekemunderground techno will never die
-
tahepa
senior tag
7.1.3.0.-nál mi ez a "rejtett fájlok létrehozása " értesítés ? Néha felugrik. Teendő ? Hagyjam figyelmen kívül?
-
dealerman
aktív tag
egy kis benchmark eredmények,erősen lehangolóak
Miui 7
antutu : 49 ezer körül
geekbench : 4300 körül multiban samu s6 4100-at gurít !Miui 8
antutu : 41 ezer
geekbench : 2522 fuckez azért elég durva,fele annyi pöttyöt kapni
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
-
papptacsi
tag
válasz Xmister #17601 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippet és a segítséget Uram!
Ez volt a probléma. Nekem a miui.eu oldalon a 8-as romhoz linkelt 2.74-es volt most fent. Ezt tettem fel a 8-al.
Felraktam a 2.46-ot amit linkeltél...wipe cache/dalvik és szó nélkül tette a dolgát!
Egyébként ezt lehet, hogy nem ártana valahogy a programban feltüntetni vagy valami utalást tenni rá, mert sokan járhatnak így mint én. Vagy benne van és én nem figyeltem eléggé?
-
papptacsi
tag
válasz grafnet #17605 üzenetére
Mint kiderült nem szükséges a clean install a váltásnál...elég a szokásos wipe. Persze szerintem soha nem árt ha tiszta telepítéssel van felrakva egy rom, de sajnos túl lusta vagyok mindent újra pakolni és újra belakni egy telefont, ezért ha nem muszáj akkor kihagyom
Nálam sem ez okozta most a problémát mint kiderült. Xmister kolléga segített ahogy egyel lejjebb olvasható.Viszont! OK, hogy nálunk nem szükséges a clean install, mert ugyan úgy 5.0-ra épül a 8 mint a 7. De barátnőmnek Mi4-e van, azt a topikot és a telefonnal kapcsolatos dolgokat nem követem annyira, de ha jól láttam, akkor azon a telón most ugrottak 4.x-ről 6.0-ra.
Ebben az esetben szerintetek elkerülhetetlen a clean install?[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Goyrsan felraktam a rebuilt verziót és a kalkulátorból az új funkciók eltűntek, másnak is?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
gergely64
tag
válasz Istuu15 #17631 üzenetére
Igen, a xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.6.17_v8-5.0 rom-ot húztam fel frissítésként a xiaomi eu stable 7.3.2 -re.
A vova féle AICP romhoz annyit szólnék hozzá, hogy a múlt hétvégén kíváncsiságból feltettem egy tiszta telepítéssel, de engem nem győzött meg semmilyen tekintetben, sőt egy nap után egy hívásnál befagyott, ami a miui-nál sosem fordult elő. Most egy telefonról beszélünk, nem egy play station-ről. Na ekkor visszament a 7.3.2.-es mentésem.
-
Istuu15
senior tag
-
gergely64
tag
válasz Istuu15 #17634 üzenetére
Nem vágom, hogy miért ragaszkodtok a miui 7-es kalkulátorához, az egy alap számoló gép, a miui 8-asban is tökéletesen működik a számológép funkció, csak a kibővített részben nem működik még minden. De ez a rom használhatóságát nem befolyásolja. Ennél vannak fontosabb javítani valók és hiányzó funkciók, amit reméljük hamarosan korrigálnak majd.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg 6.4.14 eu van fenn a telón és fel szeretném rakni a 7.1.3 multit. Twrp fenn van. Le tudná írni nekem valaki egyértelműen, hogy hogyan csináljak egy olyan tiszta telepítést ami után a lehető legkevesebb "anomália"-t produkálja a telefon. (mikor milyen wipe v. milyen törlés, mit hova másoljak, hogy nem töröljem telepítés előtt a telepíteni kívánt rom-ot stb.)
Igen, már elolvastam az első hozzászólást, de sajnos nekem nem elég egyértelmű...
Előre is köszi
-
-
Flexy90
senior tag
Miband megy már normálisan a telefonnal? Nem veszti el a kapcsolatot? Smart unlock gond nélkül megy? Sajnos elhagytam a mibandemet, de gondolkodok egy 1S vásárlásán.
Xiaomi Fan
-
gergely64
tag
válasz Criminal017 #17639 üzenetére
Jogos, nekem eddig fel sem tűnt - mert nem próbáltam ki - hogy csak 999 a max beírható érték.
Reméljük, jövő hétvégére megoldódik ez is majd. -
Istuu15
senior tag
Az új billentyűzetről tud valaki valamit? Illetve aki sony keyboardot használ tudna hozzá letöltési linket adni?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
dealerman
aktív tag
713 mb-os és a 721mb-os xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.6.17_v8-5.0.zip között mi a különbség ? miért van egyáltalán két fajta ?
-
ztibor
senior tag
1-es slotban lévő Telenor kártyáról ha megy a mobilnet, akkor a 2-es slotban lévő Telecomos foglaltat jelez, van erre beállítás az eu fejlesztőiben? A régi telomnál mintha engineer mode-ban lehetett állítani hogy mindig a gsm-et helyezze előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest