Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Ehhez miert kell a fastboot mode? A flashtools hasznalatat megtalaod itt a MA an de google is kidobja a keresobe Cappa72 irasat.
Sott a Miui Hu oldalon van egy okos kis progi es azzal siman lehet nyomni fel a twrp-t.
De ha rootolod es felteszed a mobilelanchtools peogit a playbol az is lecsereli mukodo rendszer alatt.[ Szerkesztve ]
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
7.1.3.0 stabil rom,volt már,hogy nem gyári óra,vagy időjárás widget nem frissül,valaki írt rá megoldást,de én abból egy szót se értek és akkor se tudtam megcsinálni
Segítene valaki ? előre is köszönöm Amber időjárás lenne az,régi telómon is csak ezt használtam,most is jó lenne
underground techno will never die
-
csongi
veterán
válasz Milestone2 #16154 üzenetére
Az ujjaim alol vetted ki a betuket.
Koszi.
Mindig belegabalyodok.Igen erre utaltam
[ Szerkesztve ]
-
dacsa
senior tag
válasz include777 #16151 üzenetére
Zsir működik! Én voltam láma, másik usb port egyből vágta ami persze usb3.0, érdekes. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Kétféle módszer van alapjaiban:
- az egyik működő rendszer alól vágja a recovery-t, de ehhez root jog kell, azoknak nem jó akiknek stable rootolatlan rendszer van fenn ( a legtöbb szemét kókánymókány ROM stable alapú, pont azért hogy nehezebb legyen eltakarítani)
- a másik FASTBOOT/ADB módban égeti fel a recovery-t, ez meg azoknak nem jó, akiknek a PC-je még a MiPCSuite után sem hajlandó látni a készüléket (sajnos ilyen is sok van egyre kevésbé értem miért...)...és azok a legszerencsétlenebben, akiknek stabil ROM van fenn és még a PC-jük sem hajlandó látni a telefont (találkoztam sajnos már ilyennel is, ilyenkor törtük fel úgy a rendszert, hogy az utálatos KingoRoot-tal vagy valamely hasonló szemetelővel kívülről rootoltuk, gyorsan fel a TWRP, majd gyors ROM csere full törléssel, hogy még hírmondója se maradjon a sok kínai vacaknak)
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
dacsa
senior tag
válasz Milestone2 #16160 üzenetére
Köszi a kimerítő választ
-
include777
aktív tag
válasz Milestone2 #16160 üzenetére
Iroot , vroot 6.0 ás stablet nem rootolja(ami 5.0ás droid alapú). Ez a két progi 4.4es droidig jó tapasztalataim szerint.
Sőt a Kingo root superuserja néha nem tud adni root jogot[ Szerkesztve ]
keep calm and learn powershell
-
Milestone2
nagyúr
válasz include777 #16162 üzenetére
Kicsit összezavarsz, Redmi Note 2 esetében 6.0-ról nem beszélhetünk, és nem olyan rég írta valaki hogy a KingRoottal sikeresen rootolt, majd TWRP és pucolta a telefonját, 5.0-án vagy 5.1-en...vagy csak úgy általánosságban jegyezted meg, hogy azok nem jók...csak mert én sem 6.0-ról sem iroot-ról sem vroot-ról nem írtam.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
include777
aktív tag
válasz Milestone2 #16163 üzenetére
7.6.0ás miuni stableval jött ma a telefonom(ami kernel szerint 5.0)
Elnézést ha kavartam kicsit, de csak arra akartam kilyukadni h a fenti 2 külsős progi kitkat kernelt használható root jog megszerzésére.[ Szerkesztve ]
keep calm and learn powershell
-
Milestone2
nagyúr
válasz include777 #16164 üzenetére
Akkor szerintem nem lehet gond a KingRootnak, mert ezt írta egy "kolléga" a napokban (akinek nem akarta a PC látni Fastbootban a telefonját, pedig a Snapdragonos xiaomikban (neki épp MiNotePRO van) az a jó, hogy tudnak Recoverybe bootolni, nem is kell bántani a gyári recoveryt, de hát ahhoz látnia kellene a PC-nek a készüléket Fastbootban...) és 5.1-es Android alatt működött...
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
Üdv!
Segitsetek!
Mióta lefrissített a teló a 4.21-es MIUIHU romra, azóta a hívott félhez azt írja ki, hogy háromutas hívás!
Mi lehet ez? És hogy lehet megszüntetni?Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
dacsa
senior tag
válasz Milestone2 #16165 üzenetére
A kingRoot képes rootolni a mókolt romokat is? Vissza kerestem de nem találtam, hogy a kolléga milyen romot rootolt.
-
Milestone2
nagyúr
Ahhoz képest, hogy a hozzászólásomban linkeltem az említett hozzászólást, furcsa, hogy nem találtad...nem emlékszem milyen ROM-ot tudott rootolni, csak hogy MiNotePRO, Android 5.1...
Meg kell próbálni...veszíteni való túl sok nincs. Harmadik lehetőségnek szoktam a KR-t mondani, ha se belső root nincs, se FASTBOOT kapcsolat a PC-vel...
[ Szerkesztve ]
-
dacsa
senior tag
válasz Milestone2 #16170 üzenetére
sry! azért köszi
-
dacsa
senior tag
válasz Milestone2 #16173 üzenetére
Az patent akkor hátha megoldja a 66.66.77.00-t is
#16173: köszi meglesem majd azt is ha a king nem bír vele!Még egy kérdés, fastboot módban mikor össze dugtam a pc-vel és elindítottam mi pc suite progit egyből felajánlotta az updatet, igy működhet a rom csere?
[ Szerkesztve ]
-
dealerman
aktív tag
16153 senki ?
underground techno will never die
-
-
dacsa
senior tag
válasz Milestone2 #16177 üzenetére
Köszi, megvárom hátha majd a 8-as miui-t is felajánlja
-
-
betyarr
veterán
4.14-es fejlesztői van fenn és szeretném cserélni a legújabb fejlesztőire.mirecovery-vel próbáltam,de signature verification hibát ír.már nem lehet csak twrp-vel felpakolni az újabb romokat?
-
tonerz
aktív tag
Én simán recoveryből frissítek.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok. Egyszer már kérdeztem ,de már nem tudom hogy hol. A barátom is vett egy xiaomi redmi note 2 telefont. A fényképezéskor a dátumot be szeretnénk égetni a fényképbe. Mit is kellett állítani, hogy ne fagyjon le a fényképező gép ilyenkor ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
betyarr
veterán
válasz Milestone2 #16187 üzenetére
köszi,sikerült!
még annyi,hogy elég sok szemét összegyűlt a belső tárhelyen (egyik napról a másikra).hogyan lehetne nagytakarítani,hogy az imei szám és a hasonló gyári paraméterek megmaradjanak?milyen wipeot kell nyomni twrp alatt? -
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni a RNT 2-t (Prime) mert nagyon tetszik és igen baráti az ára (Eustocktól venném). Viszont ahogy haladtam előre a topik hsz-ei közt egyre gyűltek a panaszok és kiábrándult felhasználók száma és hogy szinte minden romban van valami baki (néha gázosabb: letöltés-BT,kamera néha kevésbbé gázos) plusz már bejött ez a BL zárás (bár ha jól olvastam Milestonetól ez csak a kínai romokra/kínából rendelt telokra igaz).
A kérdésem annyi, hogy akkor mennyire ajánlott(vagy nem ajánlott) mostanság megvételre ez a teló? Mennyire kell mókolni ha használható hibáktól mentes telót szeretnék? A MIUI-val a RNT 2 tényleg olyan gyatrán áll multitask ügyében(kevés appot tudok ramban tartani kulövés nélkül)?
Most egy Honor 4X is tulaja vagyok, ez a telo nagyon stabil és 15-20 app fér el a ramban kb, csak nekem a 3,5GB tárhely kevés még ugy is hogy jopár app az SD-n van. Megérheti lecserélni erre a kütyüre vagy nem javasolt ha a fenti igényeim vannak?
Még annyi hogy valaki próbálta már 64GB-os MicroSD-vel?
Köszönöm előre is
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
betyarr
veterán
-
grafnet
veterán
válasz Vartanus #16194 üzenetére
Nekem 64-es mSD van benne. Stabil.
ROMolás: ha eust...-tól veszed, akkor nem kell csinálnod semmit, használod és kész.
(Ha, az elejétől olvasod a hsz-eket, akkor régen tényleg voltak gázos ROMok.)
Ha, kell a root, azt is meg tudod oldani - sok kezdőnek sikerült.
Multi task: ha, valamit is újratölt, azt alig vesszed észre. Ha észre veszed, az a net kapcsolatod miatt lesz. :-)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Vartanus
őstag
válasz grafnet #16196 üzenetére
Köszi a választ
Azért gondolom pár applikáció elfut simán a háttérben(nekem ált Opera kb 4 lappal,ebook reader,skype, meg egy Dead trigget szintű játék fut).
A mályvacukros droidra van némi esély a RNT 2 fedélzetén vagy naiv ábránd?Szerk.:
Anno amikor Lenovo A806-osom volt benne voltam a gányolásban,szóval tuti megoldanám a root,twrp,romok cseréjét, de a 4X-en ugy megszoktam hogy ilyen mok nélkül is tök stabil, hogy ha lehet minimálisra csökkenteném már a mokolást.[ Szerkesztve ]
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Asztalos klub
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest