Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocó
aktív tag
MIUIHU 6.5.12 alatt másnak is bődületesen merül az akku?
Minden alkalmazás a régi, frissítve nem volt egyik sem, azóta plusz alkalmazást nem raktam fel.
Ötletek? -
grafnet
veterán
MiPad 2-je van vkinek?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ZooLLeR
tag
Mi Band kapcsán tapasztalt valaki problémát vízállóság terén?
Farhát eladó.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz ZooLLeR #16505 üzenetére
Elviekben vízálló (30 percig 1 méteres mélységig asszem), de én még nem fürödtem benne.
Nem méri az úszásom, akkor meg minek?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
A xiaomi.eu-ról felrakott 6.5.12-vel nálam semmi baj.
Simán telepítettem TWRP-vel az előző hetire, és ennyi. Nem változott az üzemidő. Se más...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Zsocó
aktív tag
Éjszaka nekem is 1%-ot merült, de ha elkezdem használni, akkor durván merül.
-
grafnet
veterán
Nincs ennek a ROM-nak különösebb baja:
11 óra alatt még mindig 1%-on belül van, 7 óta bekapcsolt wifivel.
Igaz, ez még csak pihenős üzemben.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Lassan kezdi magát magadni a bekapcsoló gombom.
Már eddig is be volt állítva a hangerő gombra a felebresztés vegyesen használtam, amelyiket épp elértem azzal zártam, plusz van még egy screenoff ikonom a kijelzőn ,amivel zárni szoktam. Tehát felé annyit használtam csaj a kis gombot,mintha ezek nem lennének.
Ennek ellenére kétszer olyan erősen kell megnyomni, mint a hangerő gombot felebreszteskor. De a lezárás is nehezen megy.Gondolom előbb utóbb szerviz lesz belőle.
Addig is találtam egy apk a playeb, ami dupla koppintassal ki és bekapcsolás a kijelzőt. Egy darabig a szerviz elválasztva.
[link]Xiaomi Redmi note 7
-
törölt tag
melyik a legjobb ,legstabilabb,Magyar nyelvű gyári stable rom?
Esetleg valaki tudna egy letöltési linket?
Köszönöm.
-
ReWGeT
tag
1-2 napja nem kapok értesítéseket a messengerből, pedig nem állítottam el semmit ha jól emlékszem, van valami tipp hogy ez miért lehet?
-
sutyi^
senior tag
válasz grafikus17 #16515 üzenetére
Nézd még nem-e csak a hátlapban lévő műanyag gomb belső fele adta még magát.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
ReWGeT
tag
válasz HELLAFLUSH #16525 üzenetére
Pedig le is van lockolva a memóriába és automatikusan indul, de semmi. Eddig jól ment.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz guftabi96 #16528 üzenetére
Nem hiszem.
A Twitter app se jelez. Szóval ez rendszer hiba lesz. A legutolsó fejlesztőivel van a gond.A band-em meg random elkezd rezegni. De nem tudom, hogy miért...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok!
Az erdekelne, hogy hasznalja-e valaki a telefont uvegfoliaval, es ha igen, akkor milyen tapasztalata van vele.
Erdemes kiprobalni, vagy maradjak a hagyomanyos muanyag folianal? -
törölt tag
angol nyelvü ROM van most a telomon 7.2.2 stable,próbàlom mi recoveryvel ràtenni Magyar nyelvü romot de kilép hibàval és nem telepiti a romot.Valakinek valami ötlete?
köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #16535 üzenetére
azóta feltettetem a TWRP-t,azzal felraktam a romot de most twrp-m van a mi-recoveryt visszaszeretném varázsolni a garancia miatt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #19708160 #16536 üzenetére
Miért buknád el a garanciát? Ha fejlesztői rom-ot raksz a telefonodra, lecseréli az MI Recovery-t TWRP-re.
Tudtommal, ha hivatalos romot telepítesz, nem ugrik a garancia...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #16537 üzenetére
akkor jó mert elszeretném adni a telót azért szeretném visszaállitani a gyári állapotot.
Most 7.2.3 stabil rom van rajta
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
Próbáltad a hátlapot levenni és újra felrakni? Én is a hangerő gombokat használom feloldásra. Van úgy, hogy kissé lusta. Egyébként jól működik a dupla koppintásos zárás feloldás?
-
törölt tag
válasz tamáspapa #16539 üzenetére
feltettem rá egy másik romot egy fejlesztői változatot,ami tele volt hibákkal,vissza akartam tenni a régit.Ennyi.Megoldottam már csak a mi recoveryt nem tudom visszatenni.De ha a garanciát nem befolyásolja,akkor mindegy.Most olyan mint újkorában
Az eladás meg azért lessz esedékes mert nem kell már a két sim és veszek egy huawei p9-et
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
-
Wallenberg
senior tag
Vegyél egy új hátlapot és az lehet, hogy megoldja a problémát.
Nekem a Wayteq adott egy új hátlapot és azóta a bekapcsológombot mintha kicserélték volna.
Jobban érzékeli a nyomást, egy pöccre bekapcsol, nem tűnik el a hátlapban, hanem kiáll rendesen.kstcsk 16550: Ez igaz!
[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
válasz Wallenberg #16549 üzenetére
Egy hozzászólásban is lehet 3 embernek válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest