Hirdetés
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz Milestone2 #11400 üzenetére
Nem a wipe-okkal lehet a gond?
Mert ugye én nem csinálok semmit, mindent a zip csinál... Azért csinálok a cache, dalvik wipe-ot, s majd jelzek.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Gameboy77
aktív tag
válasz WhiteWalker #11403 üzenetére
Még nem használom aktívan a Novát, csak próbálgatom.
Ztibor: Köszi,kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
válasz Milestone2 #11400 üzenetére
Csak a RN3-ból maradt ki elvileg...
-
Mr. Wolf
csendes tag
válasz ReWGeT #11408 üzenetére
Köszönöm a választ.
A TC (Wint) lát ugyan egy H meghajtót, de nem hajlandó megnyitni, csak az intézőben tudok belépni a belső és külső SD-re.
A TWRP által telepített SuperSU Free app adott root jogot a Titanium Backup-nak, mert az kérte, de egyik fájlkezelő sem kér root jogot, adni pedig nem jöttem rá hogyan kell.
Jó lenne megoldani ezt a Youtube problémát, de most kicsit elakadtam... -
hojos
aktív tag
válasz Mr. Wolf #11411 üzenetére
A Root Explorer látja a system mappát.
Nyomj rá a "Mount R/W" -re. Ekkor root jogot kap az SU-tól és átvált Mount R/O-ra.Root Explorer /Google Play/, vagy legyél kreatív.
-
kopi91
csendes tag
válasz grafnet #11392 üzenetére
szia!
Nekem is volt egy ilyen hibám. Töltsd le a PLAY-ből a " QuickShortcutMaker "-t.
Keresőjébe be kell írni, hogy USB, ezek után ki kell választani a legelsőt (com.android.settings -t). Majd ezen bellül meg kell keresni a com.android.settings/com.android.settings.usbsetting -et és rá kell kattintani és vissza jön a menü. -
evooo
aktív tag
Tudtok valami tweaket arra hogy ha fogy a ram ne a messengert zarja be? Task listen hiába lockolom.
Alt. 200mb elerheto a 2gb-bol...
Allandoan ujratolt mindentMiuihu 12.31
[ Szerkesztve ]
-
bsanya
aktív tag
Srácok!
Tudja valaki mi a különbség a BT switch módnál a SPP és a GATT között? Továbbra is azzal küzdök, hogy ha okosórát és fülest kapcsolok a telefonra, egyszerre csak az egyikhez akar (tud) kapcsolódni...
Köszi
SanyaXiaomi Mi 11i
-
Soybex
őstag
válasz Viktor1979 #11420 üzenetére
Igen eustock
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Viktor1979
tag
válasz Soybex #11422 üzenetére
oké.
Nincs készleten, de ma kaptam válasz, hogy ezen hét második felében érkeznek meg.
Az lenne a kérdésem, hogy ha külföldről rendelem meg a telefont (pl. ebay, giztop, gearbest) akkor hogyan lesz hozzá garanciám?
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Soybex
őstag
válasz Viktor1979 #11423 üzenetére
Mindig szerdán van a készletfeltöltés. Szóval reggel ha elcsíped akkor másnapra meg is kapod elv.
-
kidnou
őstag
válasz Viktor1979 #11423 üzenetére
Kinai garis lesz. Ha baja van a készüléknek neked kell kiküldened
-
Soybex
őstag
válasz Viktor1979 #11427 üzenetére
Eustock-nál a Wayteq szervizel
-
Viktor1979
tag
válasz Soybex #11428 üzenetére
Köszi.
Felteszek egy hülye kérdést:
Mivel én sohasem vásároltam külföldről semmilyen készüléket ezért érdekelne az, hogy csak a külföldi forgalmazó által javasolt kinti cég tudja javítani a készüléket? Azt itthon nem is tudnám megcsináltatni?
Tudom, hogy még nincs ilyen telefonom de nekem fontos ezt tudnom.Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #11429 üzenetére
Hivatalosan ott kell javíttatnod, ahol vetted, ott érvényes a garanciád.
Nem hivatalosan biztos van az a (kenő)pénz, amiért az itthoni szervíz, aki az előbb említve lett, megokoskodja. Kérdés mi lesz drágább végül a hús vagy a leves?
(Más kérdés, hogy azt nem tudom, hogy az előbb említett garanciális szakszervíz valóban végez-e javítási munkálatokat, vagy csak begyűjt és csoportosan küld ki kínába javításra készülékeket?)[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Soybex
őstag
válasz Viktor1979 #11429 üzenetére
Mivel sajnos hazánkban nem ismert annyira a Xiaomi így nehézkes.
+ Lehet hogy külföldön befogják vizsgálatra , majd megmondják hogy oké.. nem lehet javítani mert te okoztad stb. Na meg a postázási költséget végig te fizeted.A gari miatt rizikós a külföldi vásárlás, de ha gari nem számít akkor egyértelműen külföld
-
Soybex
őstag
válasz Milestone2 #11430 üzenetére
Wayteq itthon szervizel , nem küldi vissza csoportosan.
-
Viktor1979
tag
-
D4ni
őstag
válasz Viktor1979 #11434 üzenetére
Samsung e1200, ha spórolás
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
mobillaci
tag
Üdv mindenkinek. Segítséget kérnék. 6.1.11-re való frisítés után a pc-m nem ismeri fel a telefont usb-n keresztül. Próbáltam másik portot,másik gépet de semmi. Ötletek?
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a 6.1.14-et. Minden rendben lenne, csak egy gondom van. A Viber hívásnál nem hallanak engem, én hallom a másik felet.
Frissítettem asszem 1.21-re, de sajnos ezzel is ugyanez a gond.
Tudtok vmi megoldást rá?Köszi!
-
grafnet
veterán
válasz mobillaci #11440 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Olvasd vissza a mai napot, s próbáld végig a lehetőségeket.
Tanulság az én káromra: ha elállítasz valamit, azt nem biztos hogy egyszerű visszacsinálni!
USB MTP módot kikapcsoltam, mert cikáztam a régi és az új kártya között, s lemerült a telefon. Hagy töltsön nyugodtan...
Na, ezt nem kellett volna, mert csak úgy nem lehet visszakapcsolni!
Kipróbálom a quickshort-ot, de az sem segített. Villant egyet a kijelző, s pont.
Felraktam az új, heti frissítés, majd az felülírja: nem tette.
Visszaraktam az ezelőtti mentést, az sem kapcsolta vissza!
Full wipe sem segített, még a factory reset sem!
Viszont erre visszatöltve a korábbi mentést a qs már megmutatta hogy jó lesz. (Igaz, megint csak villogtatta.)
Na, így lett jó! Most látja a PC![ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Thowra123
tag
A Daily Lock Screen ben lehet valahogy saját képeket berakni?
Root explorerrel kerestem de nem találtam meg, hogy honnan tölti be. -
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősnek kéne egy ilyen teló (amit persze én intézek mert ő semmit nem tudo róluk). Az adatokat, és teszteket már végignyálaztam, és lebeszéltem vele hogy nekiilyen kell, DE a "honnan" még kérdéses. Elég sokat láttam ahol valaki úgy árulja hogy "kínai" garis. kínába való gariztatással még soha nem foglalkoztam, így erről kérnék egy gyors tájékoztatót egy tapasztaltatt kollegától hogy ez a gyakorlatban hhogy is néz ki időben, és plusz költségekben.
Másrészt meg néztem Eustock-ból, ott 50e magyar garis( ha jól tudom). Van annál jobb ajánlat most, vagy bolt ahol érdemes nézegetni? -
merqree
őstag
Sziasztok,
Ma délelőtt megkaptam az áhított telefont.
Próbálom belakni, és vannak alapvető kérdéseim:
- ikonokat nem lehet név szerint rendezni?
- nehézkes egyik lapról a másikra áthúzni egy-egy ikont
- miuihu 5.12.31 fejlesztői rom(?) van rajta
- root-ot nem tudom "kikapcsolni" -> GránitBank alkalmazása szerint a készülék root-olt, és nem indul el. XDA-ról próbáltam az XPosed nevű alkalmazást, de az meg nem fut ezzel a processzorral, és leáll. Olyan alkalmazást keresek, ami hazudik arról, hogy rootolt-e vagy sem.Köszönöm a támogató válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest