Aktív témák
-
raven10011
senior tag
Mivel van már 5.1es fejhallgató, ezért lehet számítani ebből is erre?? Esetleg egy műtéti beavatkozással kiépítenek bennünk egy olyan fülrendszert, ami 5.1-ben képes hallani... :))
-
hunluigi
senior tag
Na ekkora baromságot is rég halottam... Ki az az állat aki az ilyen termékek fejlesztését szponzorálja???? Nem mondom más területen lehet hogy hasznos a dolog és nekem erősen gyanus is hogy az egész ötlet a hadiparbol származtatott... mindenesetre nem biztos hogy kényelmes pozició mereven feküdni egy ilyen kütyü miatt...
-
Tiggr
tag
Olvasás után nekem is kapásból ez ugrott be... Ráadásul csak tök csöndben, fekve érdemes hallgatni, hiszen a környezet zajai is bejutnak (ez néhol előny, néhol hátrány). Tehát a szűk felhasználási terület tényleg az elalvás előtti muzsikahallgatás lesz. Szerintem parasztvakítás az egész.
-
Wolfie
csendes tag
Hagyományos fej- és fülhallgatókkal ellenben itt a hang egyből a középfülbe kerül a koponyacsontban keltett rezonanciákon keresztül.... A Private Sound Pillow, azaz a zengő párna két beépített rezegtető hangszóróval rendelkezik, így a rajta fekvő személy sztereóban hallhatja a zenét.
Én eddig azt hittem hogy csak egy koponyacsontom van... :B -
PrinczA
őstag
Vajon meddig lehet huzni?
Nem melegxik? Akkor lehetne labmelegito :F -
Hun'reeth
őstag
Ez igen. Berakom az Enter Sandman-t max. hangerőn és próbálok aludni :DDD
-
Adrian Mole
senior tag
Hardware-ről nem is lesz ma hír? :P
-
Szőrös
veterán
Hát ez marha jó. Zenélő wc ülőke mikor lesz ? letottyansz , kellemes lágy zene elkezd szólni , megfeleően ellazúlsz és sz@rsz 1 hatalmasat...
Ezután jön majd a zenélő takaró , ágy , pizsama és kész koncertet lehet tartani. -
Pont az kellene még a koponyámnak, hogy egy ilyen ketyere vibráltassa... :U
-
_Volkovy_
nagyúr
Jópofa :F
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest