- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Ami a prociknál az Intel v. AMD ,a VGA-knál a Radeon v. Nvidia az a játék piacon az UnrealEngine v. ID Software. Carmack ebbe több ok miatt nem megy bele:
1.Őt a PC-s gamerek tették naggyá anyagilag és erkölcsileg is.
2.Üzletileg hatalmas hiba lenne tőle, az ID hatalmasat bukna az Xboxot meg csak azért sem venné meg a csalódott gamerek tömege akik pláne nagy MS rajongók.
3.A licenszekből is nagy zs. jön ,a játékfejlesztők meg olyan engine-ért fizetnek inkább szakmai és marketing okokból ami egy népszerű játékra épül.
Amúgy el tudom képzelni hogy Bill bácsi bepróbálkozott,sőt az ajánlat összegét is el tudom képzelni de szerintem az ID jóval okosabb és tökösebb ennél.
A Doom3-tól én sem várok túl sokat,de az engine-ből jó dolgokat ki fognak hozni az biztos!Amúgy Sof2 rulez ! :)))
Aktív témák
- Apple TV+
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest