- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Azért a rendezvény ''sikerességéhez'' annyit hozzátennék, hogy miután fél ötkor a munkahelyemen csapot-papot otthagyva húsz perc alatt elrohantam a multimédia napra, ott már csak a rendezvény ''tetemét'' találtam, sőt még inkább csak a hült helyét. Pedig még öt óra sem volt. Lehet, hogy a rendezők úgy gondolták, erre csak olyan emberek kíváncsiak, akik nem dolgoznak, vagy kötetlen a munkaidejük, meg egyébként is aki öt után érkezik az le van sajnálva, csak akkor ne hírdessék azt hogy este hatig megtekinthetők a mobil újdonságok, mert akkor én sem pazarlok más felelőtlensége miatt értékes órákat a drága szabadidőmből arra, hogy elfáradjak oda ahol nincs is már mit megnézni! Nem beszélve arról, hogy mindezt tizedmagammal abszolváltam, akik közül többen vásárolni is szerettek volna. Nem tették, és valószínűleg ezek után nem a rendezvénynek otthont adó szolgáltatónál fogják ezt megtenni. Kérem a Mobilaréna dolgozóit, hogy levelemet a felelősöknek szíveskedjenek eljuttatni! Köszönöm.
Tisztelettel: Fodor István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest