- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Elérhető a Lumia Cyan rendszerfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Azért a rendezvény ''sikerességéhez'' annyit hozzátennék, hogy miután fél ötkor a munkahelyemen csapot-papot otthagyva húsz perc alatt elrohantam a multimédia napra, ott már csak a rendezvény ''tetemét'' találtam, sőt még inkább csak a hült helyét. Pedig még öt óra sem volt. Lehet, hogy a rendezők úgy gondolták, erre csak olyan emberek kíváncsiak, akik nem dolgoznak, vagy kötetlen a munkaidejük, meg egyébként is aki öt után érkezik az le van sajnálva, csak akkor ne hírdessék azt hogy este hatig megtekinthetők a mobil újdonságok, mert akkor én sem pazarlok más felelőtlensége miatt értékes órákat a drága szabadidőmből arra, hogy elfáradjak oda ahol nincs is már mit megnézni! Nem beszélve arról, hogy mindezt tizedmagammal abszolváltam, akik közül többen vásárolni is szerettek volna. Nem tették, és valószínűleg ezek után nem a rendezvénynek otthont adó szolgáltatónál fogják ezt megtenni. Kérem a Mobilaréna dolgozóit, hogy levelemet a felelősöknek szíveskedjenek eljuttatni! Köszönöm.
Tisztelettel: Fodor István
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)