Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Az erő 2026-ban is velünk lehet
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igen, AZT rendszeressen így írom valamiért.
(ígérem, leszokom róla)
Láttam én is nem egy ''ilyen'' tesztet. De némelyik nem ér (számomra) SEMMIT. Ugyanis, abban egyet érthetünk, hogy VGA teszteknél az egyik játékban ez, a másikban az a nyerő, ott van értelme FPS-eket számolgatni. Memóriatesztelésnél lehetséges alternatíva az fps számolás, de ha megy 70-l a kisebbiken, a nagyobbikon 72-vel, az semmi. Ergo, tök felesleges teszt. Viszont, a pálya betöltése például már NEM mindegy. Persze, egy single player-s gammánál igen, de egy multisnál már nem biztos, és pl. Nekem igenis jól profitál a 2x1 giga! Battlefield 2-ben sokat számít a ram sebessége, és ''nagysága''. Pálya betöltésnél nagyon sokat számít. Nekem. Másnak pedig semmit, mert esettleg nem multizik, vagy esettleg nem eredeti gammával, talán csak egyszerűen sajnálná rá a pénzt. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(ígérem, leszokom róla)