- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Aktív témák
-
bocsánat srácok, hogy eddig nem válaszoltam. ma fogok minden kérdésre. csak előbb be kell érnem a céghez végre... :DD
-
Krix
őstag
A RAID kicsit felesleges, úgysem fér bele két vinyó, csak ha az ember feláldozza az fdd helyét.
-
klumbik
tag
ezen talán dupla lan van, vagy a a tiédben is? de miért realtek phy-t használnak még az intel csipkészlethez is (sokakkal együtt)??
egy sn45g mennyi? kb 20ezerrel olcsóbbnak kéne lennie az intelesnél. szeretnék egy olyat, de inkább meg kéne várni az a64-et. sztem lesz abból is xpc -
Den
veterán
ez tetszik különösen a vlan, a külső antennával. kár hogy fekete
-
bocs
csendes tag
gergoke, hadd kérdezzem meg, van ennek valami hátránya? pl hogy nehezen szerelhető, bővíthető? és mennyire hangos?
köszi -
Ra3
őstag
Igen, ezeket mát többször megcsodálhattuk a hirek között...és ácsingózhattunk is eleget :))
-
ez annyiban különbözik csak az sb61g2-től, hogy fekete. szemben a ''régivel'' ami ezüst. :)
mondhatjuk ''forradalmi újítás'' :) jó, mondjuk a vga mellett most másképp vágták ki a hűtést... :)
a régi nagyker ára 89900,- sztem ez is hasonló lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest