Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Jó, meggyőztetek. :)) Lehet használni valamire, de lehet élni is nélküle. :))
-
hungeek
senior tag
vagy veszel hozzá egy összecsukható billentyűzetet és tökéletesen lehet vele jegyzetelni...
nekem pl ez a tervem, mivel 3x gyorsabban gépelek mint ahogy kézzel írok...
és mégiscsak kisebb helyen elfér mint egy notebook :)
suliban tanárok úgy fognak nézni hogy csak na :) csak győzzem nekik elmagyarázni hogy én órán ezzel jegyzetelek :) -
Den
veterán
Én szoktam rajta netezni emmilezni, chat-elni, ftp-zni... rengeteg dologra jó, út közben hallgathatsz rajta mp3-at, ha van kocsid akkor egy aeromap, és egy gps segítségével navigációs rendszerként használhatod, megnézheted a digi géppel csinált képeidet ami nem jól sikerült letörlöd, ha épp utazol és van wlan a gépedben egy hotspotnál akár az összes képet feltolod a netre és üres a megint a kártyád, sms-ezni könnyebb így mintha telón kéne megírni, és még kismillió hasznos dologra használható
-
pojakcs
senior tag
Egy ipari robotkar kissé más felhasználókat és vevőket céloz meg.
Véleményem szerint könyvet olvasni ,ott van a könyv. Tudod, az a papír micsoda. :) Határidőnaplónak kiválóan megfelel szintén a papíralapú, avagy a mobilba integrált, ha mindenáron flancos megoldást szeretnénk. Mp3 ? Jó, erre tényleg jó, de arra is van mp3 lejátszó, akár a mobilban is. -
tomcs
őstag
szerintem egy ipari robotkart se tudnal sokmindenre felhasznalni, igaz frankon mozog meg minden, akkor az is folosleges?
mindennek megvan a maga ertelme, nekem praktikus lenne 1 ilyen, pl konyveket olvasni meg neha netezni jobb mint 1 noti mert zsebben viszed nem taskaban. valamint azert jobban hasznalhato hataridonaplonak mint 1 mobil a maga 10en1-2 gombjaval es mp3 walkmannak is tokeletesen jo. -
lao ce
aktív tag
meglepo felmerest tett kozze...
mar azt hittem a vasarlok orrszorhosszat mericskeltek. de nem, egy mindennapos felmeres meglepo -vagy varatlan- eredmenyet kozoltek :) -
pojakcs
senior tag
Sokat gondolkodtam mire lenne jó egy ilyen zsebkütyü. Egy laptopot nem igazán helyettesít, igaz kissebb annál. Szerintem a potenciális vásárlók is így vélhetik, van rendes számítógépem, van hordozható gépem, jópofa ez a zsebkütyü, de mire lehet használni?? :))
-
Brekk
addikt
Ez hír???? :O
-
GuMipOkE
senior tag
Sztem nem véletlen, hogy a HP-nak jól ment. Nem csak marketing okok miatt. :)
Ha lenne egy Chicagoi nagybácsim, akkor én is beruháznék egyre...
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged