- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
Aram
tag
Nekem sem ezek a fegyverek tetszenek, itt direkt írtam a leszámolást... Látványra az a kettő a legjobb :)
Igazából, mivel komolyabban játszom CS-vel (immáron több mint 2 éve) beszűkült a fegyverhasználatom. USP, Glock (spór), MP5, M4A1, Kalas, SIG, AUG, AWM.
Ha kicsit le akarok ereszteni, akkor jön az M3, a Scout (jajj de szeretem :) ), fun pályákon, MAC-10.
Adi, szerintem nem az volt az alapötlet, hogy henteljünk, mert jobban fogok félreugrani a zebrára hajtó autó elől. Hanem az, hogy, nem csak rossz oldala van egy FPS játéknak, és ez nagy különbség...
Aram -
Aram
tag
A b,2,1,b,8,2,b,8,4 stílusosabb leszámoláshoz. Az elrettentés kedvéért nem árt még egy b,1,3 sem :)) + sok skuló :) )
Viccet félretéve, a legkomolyabb probléma szerintem az, amikor még nem szocializálódott tízenéves emberpalánták nyomják neten a játékot (konkrétan én most a Counter-Strike-ra gondolok) és nem tanulnak meg megfelelő emberi kapcsolatokat kialakítani, beszűkül az érdeklődési körük, nem lesz szókincsük, legfeljebb lol, faszláma, stb...
Tényleg nem hülyeség a korhatárosdi, de ezt a szülőnek kellene éreznie, hogy mennyire fejlett a gyermeke, hogy egy ilyen játékkal játszon (ill. bekerüljön egy ilyen zárt, netes közösségbe) anélkül, hogy ez a mindennapi életének rovására menne.
Aram
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest