Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
atus
senior tag
Azért egy P4es passzív hűtés ötlete egy ekkora bordával tényleg erős egy kicsit. Nekem nem 500g-nyi, hanem 1200g-nyi réz figyel a PIII 450-esemen, és passzívan fél óra után már gázos a dolog, egy óra után pedig csontra fagy. Vki említette, hogy az a nagy rakás réz lehűti a procit. Nem hűti le, csak sok hőt tud felvenni, és jobban elszállítja(a réz, nem a radiátor) mint mondjuk egy alu borda. Az én esetemben ''swiftech/alpha jellegű'' a borda kialakítása, tehát nem csak egy kocka réz, ráadásul a házamban is elég szép huzat van, a belső hőmérséklet általában egy fokkal magasabb a külsőnél. Ventivel viszont figyelemreméltó hűtést biztosít a borda, szóval nem azzal van a baj. A passzív hűtés marad a VIAsok kiváltsága, egy P4, de főleg egy Athlon túl sok hőt termel ahhoz, h venti nélkül lehetséges legyen elégségesen lehűteni. (heatpipeot procira hiszem ha látom)
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest