Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Aktív témák
-
szepeb
csendes tag
Ja, meg már elavult az a nézet, hogy Intel ígymegúgy, ugyanis a procijai jelenleg simán olcsóbbak, mint AMD-é. Tehát én nem tartom magam lúzernak, ha a méregdrága AMD Barton 3000+(ami ugye kb 2,16Ghz) helyett egy 3Ghz es Intelt veszek, ami tesztek jelentős részében még gyorsabb is mellesleg, és HT is van benne, szóval ha majd lesz onyan oprendszer, ami ezt kihasználja, akkor elég szépen fog teljesíteni.
-
szepeb
csendes tag
Szvsz előbb nézz szét, mielőtt ilyeneket írsz:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20636
Másik cikk:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20559
Egyébként pedig nem értem,h ogy mi köze lenne az Intelnek meg az MS-nek, valamint az sem teljesen világos(mint már megfogyalmazták fentebb is) hogy miért is használna minden AMD-s Linuxot. Szvsz neked agyadra ment vmi.
Tudom, hogy van egy népcsoport, ahol divat szídni mindent mindenféle ok nélkül, és ha esetleg érveket is hoznál, akkor nem lenne semmi baj ezzel, mindig van másik oldal is, de az ilyesfajta fröcsögés szvsz nem idevaló.
Üdv
Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest