- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
fejezzük(zed) be..
én már akkor az amd-ről társalogtam egy messzi-messzi fórumon amikor te még imho nem is láttál működés közben egyet se..
kérdezhetnék én is ezret,de inkább olvasgatok és nem teszem fel huszadjára azt a kérdést,amit itt már 20x megválaszoltak.inkább elolvasom.:) -
_Volkovy_
nagyúr
off
amúgy jópofa hogy itt megbeszéljük hogy milyen gépet kell majd venni 600.000-700.000 forintért,hogy 2 napig játszhassunk egy komolytalan zombiölős marhasággal :DD 600k-ból én vennék valami motort és usgyi.na AZ élmény...
on -
_Volkovy_
nagyúr
Amúgy meg-nem akarom kritizálni a Ph!-t,isten ments-de milyen marhaság már az,hogy ha kivesznek egy hozzászólást a fórumból,akkor kimarad a száma?:DNem lehet nyom nélkül eltüntetni?
-
_Volkovy_
nagyúr
Hé hehó.A #33-as hozzászólás hol van?(az enyém volt,nem túl fontos,csak érdekelne)
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #12 üzenetére
Van valami abban hogy majd meghajtja a 9800 eladásokat.De abban szerintem nincs igazad hogy leszarják a gépigényt,mert hát előbb-utóbb úgyis megveszi mindenki a megfelelő vasat és menni fog.Az összes fejlesztő ilyen manapság,kivéve az iD-t.
-
_Volkovy_
nagyúr
Megnéztétek a hír forrásást?Ott így emlegetik a Doom3-at: den neuen EGO-Shooter
EGO-Shooter...Azt hittem megfekszem a röhögéstől..neszeneked FPS -
_Volkovy_
nagyúr
Azért ez a mondat se rossz:
Az egykor még 486-oson és Pentium-on játszóknak most már csúcsgépre lesz szükségük. Mintha a P1-es a Doom1 idején nem csúcsgép lett volna..:U -
_Volkovy_
nagyúr
Valamivel el kell adni a 9800Pro-t is..(mintha a sima,mezei 9700 nem lenne elég a Doom3-hoz..sok ember meg is ütne a guta :D)
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest