Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
AND1
őstag
''Vagyis míg az előbbi célja a segítségnyújtás, addig az utóbbit kizárólag rossz szándékok vezetik.''-ez azért elég szubjektiv szvsz
Cracker-igaz hogy segitségnyújtás vezérli de másnak kárt okoz ebből...
Hacker-ha nem lennének hackerek nem lennének javitások...Az igen is rossz hogy feltöri az oldalt és közzéteszi pl a userek accai...de vannak akik csak a réseket mutatják meg :) (szal nem bizti hogy rossz szándék)
Én nem vagyok jártas ebben a dolgokban, ezek az észrevételeim. Ha irtam vmi hülyeséget nyugodtan javitsatok ki. Egyébként jó 5let nagyon és örülök hogy nálunk is lesz ilyen konferencia. Végre követjük vmiben küldöldet...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest