- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #66 üzenetére
GF2MX400 most, és azt lehet,hogy meg tudnám fizetni.
-
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #66 üzenetére
15+áfáért igen...
-
bzoley
veterán
Az FX-hez és az előző GeForce-okhoz hasonlóan valószínű előbb-utóbb lesz GeForce 6600 és Geforce 6200, vagy ezekhez hasonló, ahol a 6600-as férhet az 50-70-es árba. Én egy 6200-asnak is örülnék, mert lehet, hogy hozná egy FX5600-as sebességét. Persze ez csak fantáziálgatás egyenlőre.
-
Raymond
titán
válasz
-=V3rthil=- #61 üzenetére
Szerintem is junius a leghamarabbi lehetseges idopont. SZVSZ meg nyugaton sem lesz kaphato majusban. Esteleg olyan 7 db :) az USA-ban
-
engusz
veterán
válasz
-=V3rthil=- #61 üzenetére
Úgy saccolom, hogy körülbelül június-július környékén már lesz belőle az országban (hivatalosan). De elképzelhető, hogy hardver oldalak már jóval előbb kapnak 1-1 darabot belőle.
-
Raymond
titán
válasz
-=V3rthil=- #59 üzenetére
Az 50-60e kategoriaba egyszeruen nem fer bele egy non Ultra 6800-as teljesitmenyu vas a megjelenese utan. Semmi ertelme foleg akkor, ha abban a helyzetben vagy, hogy teljesen uj atchitekturaval csereled le gyakorlatilag az egesz termek palettat. Az oka az, hogy a gyakorlatban nem harom kategoria van (low-end, mid-range, high-end), hanem ezek meg osztodnak legalabb ket fele (pl. lower mid-range, higher mid-range) plusz a kulonbozo exotikus keveresek. SZVSZ egy non-Ultra legalabb 72-75e Ft-ba fog kerulni, de inkabb tobbe gyartotol fuggoen. A (nem annyira) kozelmultban a ''standard'' felosztast csak az ATI 9500Pro es az NV 5900XT boritotta fel emlitesre meltoan. A tobbi kartya belefert a ''kategoriajaba''.
-
-=V3rthil=-
őstag
-
Raymond
titán
válasz
-=V3rthil=- #56 üzenetére
Szerintem dragabb lesz a sima 6800, nem fog az 50-60e-be beleferni. Sot, messze nem fog beleferni.
-
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem sajna nagyon drága lesz az ultra, a sima talán 55-60e körül, szal az is elég sok, de ez csak abszolút megalapozatlan találgatás:)
Amúgy azért vennék Leadteket, mert az egyik legszimpatikusabb márka (nekem), és még olcsóbb is, mint a Giga. Persze azt se vetném meg:C
Egyébként hi:))
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Mibe fog egy ilyen ill. a nonultra version fájni úgy nyár közepe táján szerintetek ?
-
Lord Zero
addikt
csakhogy értsétek: nekem is volt innom, most is fx-em (non-inno :) ) van, tehát nem a feltétlen rosszindulat beszél belőlem
naüdv -
Lord Zero
addikt
az inno honlapján is van egy szösszenet a 6800 ultráról
mindig csak az ultrák!! :U
aztán a sima 6800 megint talány lesz, mennyi a gpu, mennyi a ram stb (az innonál szinte mindig ez van), végül megveszed és kiderül hogy milyen remekbeszabott 64 (vagy legyen inkább 32 :D) bites változat, hehh -
Qorthral
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #51 üzenetére
Hátjó, csak figyelmeztettelek :)
Pedig dinamikus névváltoztatás rulz ;] -
Qorthral
őstag
válasz
-=V3rthil=- #48 üzenetére
Helo :) De mért? A Giga szebbbbbb :))
-
Qorthral
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #34 üzenetére
Egyre elavultabb a neved Alvin :DD
-
-=V3rthil=-
őstag
Én a kettő közül inkább a Leadteket venném mondjuk... A legyező-szerű ramelhelyezés már az 5900-as Gef-eknél is referencia volt (kivétel az XT).
-
MrSummer
aktív tag
Vagy csak szimplán nem fért a képre:))
-
Sárpac
nagyúr
Nézzetek rá a leadtek honlapjára!:)
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #36 üzenetére
Kösz. Lehet, hogy leszedem és megnézem. Bár a mag nem bírja az XT órajelet sajnos (405 a max.). Legalábbis gyári hűtővel. Úgyhogy mindegy.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #34 üzenetére
Én 53-ért vettem dobozos sapphire-t. :D De, hogy R360--as vagy 350-es?Fogalmam sincs. :U Van erre valami tuti tipp? Persze azon kívül, hogy leszedem a hűtőt. :)
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #31 üzenetére
:) Nem fáj a fejem miatta, csak furcsállom. Amúgy 2 ilyen átalakítóm is van már szal nem gond. :)
Off
Egy 9800XT-t vettél?! :C Hogyé adták?
On -
Hun'reeth
őstag
Jól néz ki ez a kártya, ahogy azt a gigától már megszokhattuk és jópofa a legyezőszerű memóriachip elhelyezés is. Persze lehet, hogy ez a ref. :U
Ami viszont feltűnt, hogy csak DVI csatik vannak rajta?! :F -
anulu
félisten
Nekem tetszik. Az árát viszont egyelőre nem akarom tudni. A hűtője viszont édekelne, és a zajszintje is :)
-
ptiboy
senior tag
lehet h. a rengeteg memóriamodullal akarnak elképezteni minket
bár én inkább ezt nem villogtatnám ahelyükben...
ha a hátoldalon is van 8 akkor az összesen 16db => 1db 16mb-os (256mb össz) (mondhatom óriásit fejlődött az nvidia!!!) -
Motyi
senior tag
válasz
Phantom Lord #15 üzenetére
Azért nem mindíg.Pl. az FX 5950 Ultra karijukon is ref hűtés van.
-
Phantom Lord
aktív tag
szvsz tuti nem referencia hütö lesz rajta
A Gigabyte mindig egyedi hütést pakol a kártyáira. Lehet hogy csak nem akarják lelöni a poént :) -
Kalwa
tag
a Gigabyte kártyák sajnos mindig arról híresek, hogy méregdrága az áruk és szerintem ez most sem lesz másképpen :(
-
-=V3rthil=-
őstag
Jól néz ki, örülnék egynek:C Amúgy szntem is referencia-hűtő lesz rajta, ha lenne valami saját, az biztos nagyon design-os lenne, és nagyon hirdetnék is:)) Vagy mindenki vehet magának amilyet akar?:C
-
Fawkes
őstag
Van egy mérete a cuccnak kíváncsi vagyok mennyi hőt termel!
-
Mazka05
őstag
Biztos gagyi a cooler-e!! ;];];]
-
Wolverine
félisten
Mi a fene, Spellforce-ot adnak ehhez a kártyához? Ez nekem kicsit erős...
Bár amúgy sem fogok tudni ilyet venni :( -
rudi
nagyúr
Pont a lényeget nem látni, a coolert. Lehet, hogy nem büszkék rá...?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest