Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ajánlom mindenki figyelmébe a frissebb topikot: Bővebben: link. A hozzá tartozó hírből sokminden megtudható. A lényeg, hogy még van kb. 2 hét arra, hogy értelmesen elköltsétek a sulinet-keretet, mert utána igen nagy valószínűség szerint sokkal drágább lesz minen (sehova nincs így leírva, de így a logikus...).
-
ngabor2
nagyúr
A SEx3-ban talán alig lesz termék. A jóval szigorúbb kereskedői dolgok miatt (100 üzlet/ország, 1 gar. hely/megye+3/Bp) nem hiszem, hogy tolonganának a konzorciumok. És mivel kevesen lesznek, nem valószínű, hogy nagy verseny lenne, tehát magasak lesznek az árak. Én még a hónapban levásárolom a maradékot, az biztos.
Valamit elkezdtek, ami értelmesnek mondható. De miért is ne, rosszul valósították meg. Aztán úgy bővítik, hogy szűküljön a kedvezmények köre. Most meg ''él, csak a szive nem ver'' állapotba hozzák... érdekes.
Ja, és 20 naptári nap van a bevezetéséig, de gyakorlatilag semmit nem lehet róla tudni, hogy mi, ki, hol, mennyiért, stb. A SEx2 előtt már hónapokkal lehetett mindent tudni, mindenki kivárt.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Van már valami fejlemény a SEx3-mal kapcsolatban? A sulinet.hu/ado oldal meglehetősen gyér...
Most nem tudom, hogy hirtelen vegyek-e valamit (lenne mit), vagy várjam meg a 3-t, mert ''jobb'' feltételek lesznek. Gratulálok minden törvényalkotónak, 1 hónappal az életbelépés előtt még SEMMIT nem lehet tudni. Ezelőttieknél azért máshogy volt. -
ngabor2
nagyúr
Egyrészt a magyar ember már csak olyan, hogy mindent fikáz...
Másrészt nem igazán lehet tudni, hogy hogy hol fogják meghúzni a 3. pályázatban a népet. Nem találtam se %-ot, se önerőt a leírásban, igaz, csak felületesen futottam át.
Egy biztos, tökéletes rendszert több okból se fognak tudni összehozni, és addig mindig lesznek hőbörgők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest