- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Nagyszeru, hogy gondoltak a horgaszokra is.
-
Jégkokó
veterán
Én azt soha nem értettem, hogy amerikába miért olyan nagy divat az hogy kihúzhatós antennája ,mert itthon már évek óta nem divat ez
-
Goose-T
veterán
Érdekes, hogy az itteni hírben nem említették meg, hogy ez az első Nokia telefon, ami támogatja az EV-DO-t. Igazából teljesen lényegtelen, mert nálunk nem mostanában lesz ilyen, örüljünk először a 3G-nek. Az EV-DO 2,4Mbps maximális sávszélessége egyelőre csak álom marad itthon.
-
Digital
addikt
Á ez nem lehet az,nem látok rajta egyetlen NOKIA feliratot sem!
-
blueMerle
veterán
Engem a régebbi vodás ''kihajthatós antennás mobil. ciki?'' reklámra emlékeztet.
iszonyat randa, csúnya, nem is tudom minek nevezzem. lehet benne felölem 10 megapixeles kamera meg wifi meg gps, nem érdekelne, SOHA nem használnék ilyet.
Sajnos manapság ez a slide dolog nagyon ''menö''...nekem annyira azért nem jön be. Ezek a vadhajtások nagyon elveszik az ember kedvét a slideos telóktól. -
Shim
őstag
Amerikában nincs cdma, ott is gsm rendszer van. legjobb tudomásom szerint koreában van pl. cdma.
szerk:
amúgy meg korea, és a távol-kelet remek tesztelő piac, minden hightech bizbaszt megvesznek, előjönnek a technológia előnyei-hátrányai rengeteg felhasználó mellett, aztán lehet gondolkodni a világ töbi részén való bevezetésen
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Ez a hír csak csendzavarásra jó, mivel még csak hasonló telóval sem merne megjelenni a Nokia itt. Ez is csak azért ilyen hány@dék kinézetű, mert az amerikaiaknak készült, és azoknak... hát szóval nemigen van izlésük.
-
Shim
őstag
az antenna üt
''Nokia 6305i is a multimedia CDMA phone that takes advantage of the high-speed EV-DO.''
ergo nálunk nem lesz (reméljük), ill. vmi hájszpíd cucca van, gondolom erre kell az antenna. ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest