- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Nagyszeru, hogy gondoltak a horgaszokra is.
-
Jégkokó
veterán
Én azt soha nem értettem, hogy amerikába miért olyan nagy divat az hogy kihúzhatós antennája ,mert itthon már évek óta nem divat ez
-
Goose-T
veterán
Érdekes, hogy az itteni hírben nem említették meg, hogy ez az első Nokia telefon, ami támogatja az EV-DO-t. Igazából teljesen lényegtelen, mert nálunk nem mostanában lesz ilyen, örüljünk először a 3G-nek. Az EV-DO 2,4Mbps maximális sávszélessége egyelőre csak álom marad itthon.
-
Digital
addikt
Á ez nem lehet az,nem látok rajta egyetlen NOKIA feliratot sem!
-
blueMerle
veterán
Engem a régebbi vodás ''kihajthatós antennás mobil. ciki?'' reklámra emlékeztet.
iszonyat randa, csúnya, nem is tudom minek nevezzem. lehet benne felölem 10 megapixeles kamera meg wifi meg gps, nem érdekelne, SOHA nem használnék ilyet.
Sajnos manapság ez a slide dolog nagyon ''menö''...nekem annyira azért nem jön be. Ezek a vadhajtások nagyon elveszik az ember kedvét a slideos telóktól. -
Shim
őstag
Amerikában nincs cdma, ott is gsm rendszer van. legjobb tudomásom szerint koreában van pl. cdma.
szerk:
amúgy meg korea, és a távol-kelet remek tesztelő piac, minden hightech bizbaszt megvesznek, előjönnek a technológia előnyei-hátrányai rengeteg felhasználó mellett, aztán lehet gondolkodni a világ töbi részén való bevezetésen
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Ez a hír csak csendzavarásra jó, mivel még csak hasonló telóval sem merne megjelenni a Nokia itt. Ez is csak azért ilyen hány@dék kinézetű, mert az amerikaiaknak készült, és azoknak... hát szóval nemigen van izlésük.
-
Shim
őstag
az antenna üt
''Nokia 6305i is a multimedia CDMA phone that takes advantage of the high-speed EV-DO.''
ergo nálunk nem lesz (reméljük), ill. vmi hájszpíd cucca van, gondolom erre kell az antenna. ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest