- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Igen, kicsi a felbontás. Ez jó a 2630-ba, ebbe már lehetett volna egy jobb is. Erre mondtam, hogy szerintem legalább a 6230i kijelzőjét elő lehetne venni, ha már 3-4 telóban láthattuk. Sajnos szerintem az a tény gátolja, hogy lejjebb vándoroljon a 208x208-as kijelző, hogy a Nokia csúcs-divattelóján is ez van. remélhetőleg a 8600 bemutatása elhárítja ezt a belső akadályt.
Amiben nem értettem veled egyet - illetve inkább nem láttam megvalósíthatónak amit te szeretnél - hogy ha a Nokia akart volna egy új köztes felbontást a QVGA és a ~QCIF kijelzői között azt már jóval régebben, mondjuk a 6233-mal egyidőben meg kellett volna jelentetni (kb. ott vándorolt a középkategóriába a QVGA kijelzők). -
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Nem értek veled egyet - azt a kijelzőt úgy 2 évvel ezelőtt kellett volna bejelenteniük. Helyette jött a 208^2-as kijelző a 6230i-n. Én inkább azt szeretném viszontlátni, mivel nem tudom elképzelni, hogy a Nokia most új kijelzőt kezdjen fejleszteni - főleg hogy a nagyobb kijelző nagyobb fogyasztással járna, és az alsókategóriás telefonoknál mindennél fontosabb a jó akkuidő. Ez a teló is tökéletes alsókategóriás lett volna a négyzetes kijelzővel.
-
Athos07
senior tag
Na, ez érdekesnek tűnik. Lehetett volna még egy kicsit olcsóbb, és akkor végképp nem értem, mi értelme ennek és a 3110C-nak egyszerre a kínálatban. Mindenesetre most sem értem. Ez egy jópofa kis teló, amelyet az üzleti kategóriától csak az eddig látott színösszeállítása tántoríthat el. Mennyivel egyszerűbb lett volna ezt kiadni feketében (a'lá 6080) és tökéletes olcsó üzleti mobil lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest