- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
VBalu
csendes tag
Szia!
Amiket itt mi írunk az a Radeon LE DDR-ről szól... Az sd-ről kb semmit nem tudok, de a többiek talán...Az Le-n nincs hűtő ventillátor, az sd asszem van, úgyhogy ez téged nem érint...de nyugodtan írj, hátha tudunk segíteni..
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Köszi Parci a segítséget. Vagy nincs meg senkinek az Alice, vagy mindenki nyaral...
Azé jó lenne tudni hogy mi az ábra a játékkal...
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig senki nem nézte meg hogy csinálja-e neki-e az Alice azt amit nekem, vagy csak nekem van ilyen szerencsém... :(
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Megnéztem hogy mennyit számit a 183-ról 195-re húzni (mindkét órajelet). 3DMARK2001-ben ez 100 pont plusszt jelent. Ha majd lesz időm akkor megnézem a 2000-en is.
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Kiderült hogy az 51 fokos proci hőmérsékletet a Waterfall, szoftveres cpu hűtő csinálta. Most hogy kilőttem visszament 37-re. baaaaaa :-)
Ui.: télleg kiváncsi lennék hogy másnak is csinálja-e az Alice vagy csak én vagyok illen "szerencsés" ...:-(
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Ok Charles igazad van, leveszem a hátteret. Hát én azért gubiztam rá a ventit, mert szerintem biztos ami biztos..:-) ártani nem használ...
Nekem a Codegen 6002-es van és ez a lila designes, szerintem ua. mint neked. A proci mögött a ventibe van becsavarozva a két oriási lemezcsavar. Igaz csinálhatam volna úgy hogy szétbarmolom a házat, de inkább vettem egy 5x5 ventit. ez pörög 5000-t, és nyomja kifelé rendesen a levegőt. Mondjuk nekem adott volt neki a hely a proci mögött ( a ház ilyen), és ez pont akkora mint a venti. Ha venni akarsz akkor ajánlom a Coolink 121-et mert ez 3200 Ft, ennyiért nem kapsz csapágyas ventit (probáltam, de 5e Ft-nál kezdődött). Ez és a slotventi együtt szerintem rendesen hűti a házat.
Neked milyen procid van? Engem a hőfokok érdekelnének, mert nekem ezek vannak 27 C-os szobában: 23, 34, 51. Utolsó a proci, a másik kettő meg a chipset meg a ház...gondolom én...
Javítsatok ki ha tévedek! :-)
Ui.: Valaki nézze már meg hogy az Alice csinálja-e azt amit nekem 1024x768-ban, és 800x600-ban. Mármint azt hogy a menüben van vízszintes és függőleges két-két fekete csík, de a játékban nincs. Ja és alap frekin is csinálja, nem csak húzásnál.
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Bocsi!
A linket elszúrtam..:-(
[L]http://www.tar.hu/~vbalu[/L]
Szóval a per a végére nem kellett...sorry!
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Van újabb eredmény 3DMARK2001 2891..:-)
Az alaplap egy Abit KT7A. Az volt a baj hogy amikor megvettem az alaplapot meg a procit (2-3 hete) és összeraktam nem volt hajlandó működni...fél napos játék után rájöttem hogy a Voodoo2 dll-jétől akad meg, az SB Awe32-t most hagyjuk..akkor telepítgettem mindenféle via4in1-t, és nem segített..később találtam a kt7a_faq oldalon hogy a Voodoo2-vel és az SB Awe32-vel is incomatibilis ez a chipset...:-( Ekkor vettem az LE-t :-) Aztán olvasgattam és kiderült hogy nagyon nem mindegy hogy milyen sorrendben csinálod a driver, upgrade telepítést..pláne ezeknél a chipseteknél (VIA + ATI..)...aztán találtam jópár leírást angolul (persze nem konkrétan erre, hanem via chipset bla-bla-bla...)azokból raktam össze az előbbi szösszenetet...De műxik és ez a lényeg. :-)
Ha van kedvetek akkor nézzétek meg az oldalamat tegnap csináltam (egy kicsi tré a design, de nem ez a lényeg.... ez az első oldal amit életemben csináltam..:-) ), ott megnézhetitek hogyan csináltam hűtést a vidiókártyára, persze a gari elvesztése nélkül...:-) képek + egy kis leírás...
[L]http://www.tar.hu/~vbalu/[/L]
Ui.: momentán 195/195-ön hasít stabilan..:-)
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Hát előbb nem sikerált a kép, de talán most:
Ui.: Ja csak annyi tunning hogy hyper z be, és az órajel 181/181...
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Itt egy kis 3DMARK2001 tesztben mutatott külömbség a tunning, és előtte (alap) lévő állapotban:
Asszem látható a különbség.. :-)
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Szia!
Na nekem megoldódott a probléma és nem is túl bonyolult. Na szóval akkor a teendők:
-1 uninstalláld az ati's hóbelebancot (ati driver asszem) amit a programok hozzáadás/eltávolítás menüben megtalálsz
-2 törölj le minden megmaradt atis cuccot a c:windowsinf és a c:windowsinfother könyvtárban (keress rá az ati*.* cuccokra)
-3 újraindítás, de a bios-ban tiltsd le a 4x AGP-t, vagy csak a 2x engedélyezd (bios függő)
-4 futtatás regedit, hogy a bennmaradt szemetet kiürítsük, amik a következők: a, HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE ezen belül ATI Technologies. ezt a kulcsot, ahogy van töröld
b, HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesClassDISPLAY ezen belül lesz egy 0000 de lehet 0001 és így tovább attól függ mennyire szemetes a registry-d. Na innen ezeket töröld, mármint a 000x-eket. Ezután regisztry becsuk és NEM ÚJRAINDÍT!!!!!!!
-5 System vagy rendszer kinek hogy tetszik, ezen belül video adapter v. megjelenítő eszköz. Itt lesz a standard vga adapter. Töröld ezt az elemet. Még mindig NEM ÚJRAINDÍTÁS!!!!!!!
-6 Egy valamilyen könnytárba csomagold ki a radeon driverét.
-7 Reset.
-8 Új hardvert talál. Kártya telepítése de ne ő keresse meg hanem te add meg neki a helyet ahova kicsomagoltad. Ha ez megvolt, akkor megint egy reset de be kell lépni csökkentett módba. Itt jobb gomb az asztalon properties azon belül settings és ott az advanced. A performance menüben a hardveres gyorsítást vedd le nullára!! Elfogad.
-9 Reset, és vissza normál módba. Itt pedig telepíteni kell az alaplaphoz járó driverket pl via-snál via4in1-t..stb. Ezután újraindítás Biosban 4x AGP engedélyezése. Winben meg a hardveres gyorsítás prütyköt vissza fullra.
ÉS KÉSZEN IS VAGYUNK! :-)
Nekem sikerált és télleg jó lett!
Ui.: Akinek több videokártya van a gépében annál lehetnek gondok, inkább ne próbálkozzon!
Sok sikert!
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is most ott lép ki az S felett...Az a poen hogy idáig működött, de a sok telepítgetéstől már a 3dmark2001 is kilép...most leszedek mindent és probálkozom újra telepítéssel...ha lesz fejlemény szólok...
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Szia!
Próbáltam úgy (148/148) is de az sem segített...ugyanúgy megmaradnak a csíkok, de nagyon idegesítő...lehet hogy meg kéne próbálnom egy régebbi drivert?
Üdv:
VBalu -
VBalu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma. :-( Most 180/180-on megy, raktam rá hűtőt. Azt csinálja hogy 2d-ben csíkokat rak a képre. Például No one lives for ever menüjében a betük teljesen szét vannak hullva, Alice-ben pedig téglalapokra van bontva a kép...3d-ben semmi ilyesmi nincs, de akkor is idegesító...a legújabb driver van fenn, és radeon tweaker-t használom...
Lehet hogy rossz a kártya, vagy valami beállítás hibádzik?
A segítséget előre is köszi.
Üdv:
VBalu
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- iPhone-t használók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest