- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
játék a számokkal...
tényleg kíváncsi vagyok rá, mikor lépjük át a 100%-ot.... -
bandita001
tag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Köszi
-
válasz
bandita001 #12 üzenetére
Amennyiben egy ügyfélszámon vannak, a 1741-en v. a 1220-on rendelheted meg a Családi csomagot.
A 1741 automata, a 1220 automata, de az 1-0 menükkel kapcsolhatsz ügyintézőt is.
Mindkét esetlben szükséged lesz a jelszavadra. -
bandita001
tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
A két eklőfizunak ugyanaz a ügyfél száma. A családit külön kell megrendelni? Vagy automatán az hogy mindekttő az enyém?
-
válasz
bandita001 #10 üzenetére
Igen, Családi csomagban max. 6, ezen kívül (tehát más ügyfélszámon, de még a te neveden) tudtommal nincs limit, csak éves -ez pedig akciónként más (1 és 6 között változik).
-
bandita001
tag
Nekem 2 Pannon előfizu van nevemen.Lehetne több is?
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Mert gyakorlatilag nem használom őket. Ami Classic, azt kizárólag GPRS netre használtam egy C55-össel. De ma már az egyik Praktikumot használom erre a célra egy T68i-vel. Tulajdonképpen vésztartalék netkapcsolat, ha a mikrós nem memnne. Aztán van a Privát, amit csak SMS küldésre használok, ha sokat kell küldözgetni. Az egy öreg 5110-es Nokiában van. PC-vel összekötve Mobiledittel gyorsan megy a küldözgetés. A Happy-t egy haver miatt használtam, de ma már nincs sok jelentősége az 5 perc után 0 Ft csomag miatt. A Másik Praktikum pedig egy CSI-400-asban van. Ez helyettesíti az 1 éve megszüntetett vezetékes telefont. Ez utóbbit megvehettem volkna partnerprogramban is, akkor nemkellett volna egy hatodik SIM, de éppen akkor volt olyan akció, hogy +500 Ft-ot adtak készülékes csomagra. Így meg már jobban jártam, mintha Partnerprogramban veszem csak a készüléket.
Ja, a Pannon 50-es a fő kártyám. Ami a T68-ban van kártya, az is előfizetéses volt áprilisig. Megszüntetni nem kartam, csináltam belőle kártyást.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Pfff, tényleg benne volt. A sok adat megzavart és nem vettem észre.
Thx!
-
Gh0sT:
A cikkben szerepel...
Egyszer azokat a kártyákat számolják, amik aktívak -tehát lehet róluk hívást kezdeményezni, nem jártak még le. Illetve egy másik kimutatásban számolják azokat a kártyákat, amikkel az utolsó 3 hónapban bonyolítottak v.mi forgalmat.
Természetesen, az általad említett kártyákat is számolják, aminek semmi értelme, de a statisztikákban jól mutatnak. (Amennyivel több van emiatt, u.annyival kevesebb van a korábban vásárolt és mostanra lejárt kártyák miatt...)
Landsmann:
Miért nem váltod át a régieket? -
Gh0sT
addikt
Érdekelne, hogy ki számít aktív előfizetőnek. Gondolom jópáran vannak úgy, hogy az akciók miatt veszik meg az egyik szolgáltatónál a telefont, aztán kikódolás után dobják is bele a régi kártyájukat. Ezzel a veszteséggel számolnak a szolgáltatók?
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Nem, nem.
1 db Pannon 50, 1 db horror Privát, 1 db Classic, 1 db Happy, 2 db Praktikum.
-
-
szállitó
senior tag
én 2t használok barátnö is
-
Gebriel
veterán
Ez 96% telite%tséget jelent Mo-nézve.Kiváncsi leszek elérjük-e a 130% mint egy-két országba
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- BMW topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook