- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
"a Radeon Settings vezérlőpult esetenként a korábbi meghajtóverziót jelezte vissza, még akkor is, ha a telepítés az új verzióra sikeres volt"
Ennek megint nekifuthatnak...
18.12.2 friss rendszerre felrakva. Jött ez a hibajavítás (nagyon örültem neki...VGA drivert is naponta/hetente kell majd ezután frissíteni?!), most 18.12.3-as a szoftververzió...erre fel dobálja az ablakot, hogy új verzió jelent meg a 18.12.2 személyében...hány nap múlva jön a következő driver?
-
Yany
addikt
válasz
Cyberboy42 #24 üzenetére
Sorry, de elolvastad egyáltalán, amit írtam? Egyrészt a korábbi driver vagy másfélszer gyorsabb, másrészt én is épp a procim limitjéről beszélek. Csupán az a fura, hogy nem ennyire limites a 7-es driverrel, miközben az Adrenalinnal szó szerint behal játék alatt. A CPU bottleneck-kel én is tisztában vagyok, de a különbség oka számomra ismeretlen a két driver között.
@Micafighter: thx a tippet, de nekem egyszerűbbnek tűnik visszatenni az előző drivert, mint variálni az "fsaa" trükközéssel.
-
Cyberboy42
senior tag
sajnálom de tévedsz. óriási cpu limitben vagy, törődj bele. vagy ne. de akko éssze fejlessz mer hiába párosítasz vegat egy kőkorszaki procihoz
Még nálam is, mint sokunknál a bf 5 proci limitbe fut 8600k-val! persze ilyen 80-100 fps amire lezuhan vega melett, de nehogymár a valamire másra fogd
több kód több proci/ram teher, de nem optimalizálhatnak egy driver ilyen régi hardverre.
-
Yany
addikt
Nekem a 2018.7.1-eshez képest sokkal(!) lassab a BF1 az idei adrenalinnal. Ugyanazokkal a beállításokkal a korábbi olyan 45-74 között mozgott, most leginkább 25-50 fps. A VGA pörög, amikor kell neki, tehát nem azon múlik. Olyan, mint ha az amúgy is ezerrel kimaxolt CPU-im lennének még szűkebb keresztmetszet az új meghajtóval. Kár. Config: Vega 64 + 2500K@4.3 GHz + 16 GB RAM.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
hegegabi80 #2 üzenetére
Képtelenség miden konfigurációban letesztelni az összes szoftveres frissítést.
Nálam pl. egyetlen fentebb említett hiba sem jelent meg. Gondolom ezért is van majdnem minden hiba előtt hogy "esetenként" -
Duck663
őstag
Hmmm, most vagy nem ugyanarról beszélünk, vagy nem értem.
Egy visszaállítás van, ami alatt a shader cache és a grafikus beállítás visszaállítása van, a shader cache törölhető, a grafikus beállítás meg alaphelyzetbe állítható. Verziók közötti váltást én sehol nem látok. Ha 2* állítom vissza akkor sem, eleve rákérdez, hogy tényleg törölni akarom? Azaz töröl.
Lehet van valahol valami más is azonos néven, de ez döglött ló!
Amúgy meg aranyos, hogy a 18.12.2-est frissebbnek tartja, mint a 18.12.3-ast...
Nagyon készülnek már a karácsonyra...
-
R3nts
senior tag
válasz
burriebonz #13 üzenetére
Nekem is, a "régi" HD7770-es kártyámnál! ilyenkor leszedem a telepítőt az oldalukról,elindítom,kiadja az ablakot ,hogy az xy driver RÉSZBEN telepítve,fellököm "újra", és rendben van... szvsz 5-6 verzió óta ezt csinálja nálam is az Általad írt error kóddal a végén....köztük vadonatúj,szűzen telepített rendszeren is, úgyhogy tuti AMD f.szság,és nem nálam/nálunk van a gebasz...
-
burriebonz
tag
Nekem folyton 1603 hibát dob és nem települ. Ez mitől lehet? Amúgy rx480.
-
bozont
veterán
Known Issues
- Some systems running multiple displays may experience mouse lag when at least one display is enabled but powered off.Én megvárom amíg ezt javítják, remélem gyorsan. Utána megnézzük milyen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A visszaállítás gomb, mindig az előzőleg telepített driverre dobja vissza.
Mivel a beállításokat egy fájl tárolja, így természetesen, ha ezt nem törlöd, akkor megmaradnak. Csak arra kell figyelni, hogy a régi meghajtó kompatibilis legyen vele, ugyanis előre ez garantált, de visszafelé korlátozott. De jellemzően egy főverzión belül a kompatibilitás nem változik. Tehát a 18.40-hez mondjuk telepíthetsz egy másik 18.40-es főverziójú meghajtót, és ha visszaváltasz egy korábbira, akkor az a beállításokat nem bántja. Esetenként a korábbi főverzióval is megoldható ez. Én például 18.20 és 18.40 között váltok, és semmi gond nincs vele. -
Xelo
addikt
a ventit nem állítja le a kártya ezzel a driverrel. ráhúztam az egyel régebbit és megjavult.
-
Duck663
őstag
Az a "visszaállítás" gomb az alap beállításra a gyárira dobja vissza, én nem erre gondolok, hanem a saját beállításainkat elmenteni és visszaállítani, pontosabban beállítani mondjuk újra telepítés után, 2 kattintással meglenne. Egyedül a Batman, akarom mondani a Wattman beállítása menthető el. De mostanában Batmant játszik, mert egy-egy pillanatra elsötétül a képernyő, majd vissza, de közben nem jelez semmit. Nem volt visszaállítás. Amúgy is csak a PT van +50%-on, nincs tuning.
-
Jagon
tag
Vega 3-hoz mi való? Mert nem túl acélos szegény...
Mondjuk lehet, nem GTA IV-el kéne benchmarkolnom... -
Duck663
őstag
Nem jó ez így, csomószor van, hogy ha rárakod valami gebasz jön. Kellene valami mentési rendszer, amiből vissza lehet tölteni a korábbi beállításokat. Akár egy lokális mentés, akár valamilyen felhős rendszer, tök mindegy, csak vissza lehessen tölteni. Utóbbiból legalább látnák, ki miket állít be.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Az miért lehet amúgy, hogy ha eltávolítom (AMD által javasolt módon) az előző drivert, eltűnik a Ryzen-es energiaséma? Eddig mindig ez történt mindegyik verziónál, most is. Megint telepítenem kellett a chipset drivert.
-
hegegabi80
addikt
HA ennyi hiba van benne, akkor minek kellett még kiadni? Elhiszem, hogy ünnepek előtt stb....., de ráért volna januárban is. Mindegy teszem is fel a frissítést este, mert nálam is lekezdett rakoncátlankodni.
-
fanti
addikt
Na, már megint jött egy.....tisztára mint az nVidia.
Lehet már nagyon ünnepi a hangulat a drivereseknél, és többet piáznak a kelleténél
De próbálom is ki mindjárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI Gaming X Trio 3060
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest