- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #182 üzenetére
És állította valaki, hogy sose töltött le semmit?
Tudod én vagy úgy két éve "világosodtam" meg - azóta nem töltöttem le semmit, de eredeti játékokat azelőtt is vettem.
Ja és megkövezhettek: eredeti, dobozos Windowsaim vannak -
Weißturul
senior tag
Aha, tehát a 41Ft-os DVD (amit nem is veszek, mert minek) árából simán fedezik a cégek a pénzkiesést?
Meg ha már vettem DVD-t nyugodtan töltsek filmet, zenét, játékot, mert már úgyis adóztam érte? Jó kis mentalitás mondhatom... Az adót meg szerintem nem a vásárlók, hanem az értékesítők fizetik csak ráhárítják a vevőkre.Gusztáv: ebben egyetért veled
-
Weißturul
senior tag
Aha, és a magyarok kapnak kedvet a vásárlásra? Vesznek nagyobb vinyót, az tuti.
Sajnos ritka az az ember aki letölt dolgot és utána elmegy és megveszi. De ez szerintem akkor is pénzkiesés a cégeknek és tuti nem akasztanak rózsafüzért a torrentoldalak tulajainak a nyakába.Én már csak a fentiek miatt se töltök le semmit, nameg tiszteletben tartom mások munkáját. Jobb érzés felnézni a polcra/tv alá és végigszemlélni a gyűjteményünkön, elővenni a kedvencünk, lapozgatni az artworköket, leírásokat, élvezni a plusz tartalmakat.
sh4d0w: én is szívesen látnék iTuneshoz és Steamhez hasonló példákat, de a rendszeren lenne mit csiszolni...
-
Weißturul
senior tag
úgy tudom csak kis hazánk rendelkezik ilyen profi törvényekkel/törvény hiányokkal
hogy mi számít nekem wareznak? internetről olyan tartalmakat letölteni amiért normális esetben kéne fizetni. a moziba se poénból kérnek pénzt azért, hogy beülhess és azt se hinném, hogy az üzletekben a "fogd és vidd ingyen" részlegen lennének a filmek.
a zenékről: én se vennék meg egy teljes albumot csakis azért mert tetszik azon egy szám. Steve Jobs bá' kis is talált anno egy nagy faintos kiz rendszert, úgy hívják iTunes -
Weißturul
senior tag
hamár szinkronok:
az esetek többségében világszínvonalú, de láttam már olyan borzadályokat, hogy fogtam magam és kisétáltam a moziteremből. Konkrétan egyszer fordult elő, az Utolsó léghajlító miatt. Ilyen borzalmas szinkronhangokat még életembe nem láttam. Nameg a film is egy rakás tehéntrágya, főleg a sorozat után (amiből készült). Negyed óra alatt annyi információt rágtak a szánkba ami hat epizód alatt csöpögtet a sorozat és a színészek is borzalmasak. Nem sikerült átvenniük az általuk játszott karakterek jellemvonásait amire rátesz egy lapáttal a szájbarágás. Egy baráti jobbegyenessel jutalmaznám a forgatókönyvírót.
Húsz perc után feladtam önmagam kínzását és elmentem a filmről -
Weißturul
senior tag
Az még oké, hogy meveszed, ha tetszik. De ott van az a "ha" szócska. Mivan ha nem veszed meg?
Én, hogy 100%-ra biztosan ne warezoljak (egyedül amit letöltök azok a tíz évnél öregebb játékok, de az is ritka. Egy Quake 1 meg 2 fordult elő 3Dfx Voodoo tesztelése miatt) lecseréltem a negyedterrás vinyóm egy SSD-re. Úgyis PH!-n lógok mindig vagy ha nem akkor meg Warcraft III azok, arra elég bőven az a pártíz giga. Filmnézésre meg ott a Blu-ray lejátszó.
De ez off, a film- és zeneletöltés számomra egyenlő a warezzal, nem érdekel, hogy jogszabályba nem ütközik. -
Weißturul
senior tag
Én azóta nem warezolok amióta elkezdtem dolgozni. Én se örülnék, hogyha a munkámat lopnák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged