- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Ezt én sem értem. Ha telefont cserélek, akkor a régiből a simet ki, újba be, bejelentkezem a használt fiókokba, és ott van minden, ami kell. És mindegy, hogy Androidból Windowsba, vagy iPhone-ról Androidra "költözik" az ember. Az már jóval több mint 10 éve volt, hogy volt értelme simre menteni a kontaktokat, mert már akkoriban is minden telefonról lehetett számítógéppel (pl. outlookos névjegyzékkel) szinkronizálni őket, csak akkor még madzag kellett hozzá
-
SLYM
veterán
épp nem rég írtam ezzel kapcsolatban az android topicba, hogy egy szinkronizálással elveszett 4 nevet leszámítva (WTF) az összes név a telefonomból egy szinkronizálással. sebaj, végülis mit nekem pár napnyi szopás, mint ha csak ellopták volna a telefonom... ja nem, ha ellopták volna, akkor csak veszek egy másikat, belépek a google fiókba, szinkronizálok és kész. aha persze, álmodj királylány...
poén: az eset után elmentettem a legfontosabb telefonszámokat kézzel, erre pár óra múlva azok is eltűntek. no comment. nem is foglalkoztam többet ezzel, éppen elég volt az a pár óra időelbaszás amíg nem sikerült megoldást találnom, egyszerűen kimentettem simre a számokat, azóta nincs gondom. ha 20 éve nem volt ezzel bajom, nem értem minek szórakoztam egyáltalán bármi mással. ennyit erről, meg arról, hogy ha nekem problémám van ezzel 2016-ban, akkor talán a legtöbb mezei usernél is előfordulhat ilyesmi
-
h3lios
addikt
Gondoltam, hogy megjelensz. Szerintem mindenkinek lejött a szövegkörnyezetből, hogy miről van szó.
Egyébként az ilyen felhasználási szokásból, mint a tiéd van kevesebb. Kb. 100 emberből 2, de a többi 98 csak azt várja el, hogy az a 100-200 neve el legyen mentve valahogy. Nincs Email és egyéb opció hozzá simán csak nevek mert vannak akik még csak telefonálni használják és nem céges e-mail fiókokat használnak rajta.Miért tárolj rajta ? Neked nem kell, de vannak akik netet nem használnak, vagy éppen csak arra, hogy megnézik rajta az időt / mikor jön a busz. Nem mindenki tech buzi beállítottságú. Nehogy félre értsd nem sértésnek szántam, magamon is észreveszem, hogy ami nekem alap (pedig nem rootolok meg romolok már), az másnak már űr technológia. Azokból az emberekből indulj ki akik nem tudják hogy kell bekapcsolni a mobil netet illetve, hogy hogy kell újraindítani 1 telefont.
Na tőlük nem várhatom el, hogy hozzanak / vegyenek emiatt egy SD kártyát, esetleg csináljunk e-mail szinkronizációt. Mert jó eséllyel még csak letölteni sem fog rá alkalmazást. Csak simán telefonál rajta és ő ezt elégnek érzi, sőt büszke ha ezt megtanulja. Na nekik magyarázd el, hogy nem tudod elmenteni a névjegyeket, mert a rendszer nem képes rá 2016-ban. Ha tetszik ha nem ez hiányosság (sok mással egyetemben). Mutass még 1 olyan okostelefont ami széles rétegnek készül (nem luxus szemét, mint az iPhone) és nem tud ilyet. Szerintem nem fogsz sokat találni.
És uram bocsá 1 SIM -es másolás megvan fél perc alatt, ha neveket akarok szinkronizálni (meg E-mailt csinálni, mert az sincs ugye nekik, az meg 5). Sok esetben ezért van rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest