- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt amúgy tudod, hogy nem használják az aptX-et a hívásokhoz a fülesek? Teljesen más protokollon megy a hanghívás (HSP) és a zene (A2DP).
És azt, hogy a sima aptX minőségre közelebb van az SBC-hez (ami amúgy a leggagyibb BT kodek, ami létezik), mint az aptX HD-hez vagy LDAC-hoz (amik már tényleg jó minőséget adnak)? Ezt a két kodeket meg nagyon kevés kínai gyártó használja, mert nem dobálják csak úgy a chipset mellé, fizetni is kellene értük. -
nozs23
addikt
-
nozs23
addikt
-
nozs23
addikt
Es te probaltad ezt es a Beats-et is?
En ketszer vasaroltam ilyen kinai csodas 10 ezres BT fulest. A kukaban vegeztek.
Katasztrofális volt mind a kapcsolat, az uzemido es a hangminoseg. Pedig messze vagyok az audiofiltol. Vegul Airpods-ot vettem es osszehasonlithatatlan a felhasznaloi elmeny.
Nem hiszek a csodakban. Azt is tudom, hogy divat a Beats-et fikazni, nyilvan nem er annyit, amennyit kernek erte, de kiprobalas nelkul is le merem irni, hogy amit linkeltel a kanyarban sincs es nem is kell lennie tizedannyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Otthoni időjárás-állomás
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest