- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Carlos Padre #10 üzenetére
Gyanús is volt, hogy mit keres az MS a képben így én is erre tippeltem. Amúgy sok vizet nem zavar hiszen már mindkét konzolos cég a célegyenesben van. A Sony nem érne ezzel kb. semmit sem.
Ez az összeg is arra utal, hogy valaki túl sok mozifilmet nézett, valamihez hozzájutott és azt gondolja, hogy biztos hú de sokat ér. A legtöbb IP ráadásul le van védve szabadalommal, vagy be van adva a kérelem, vagyis elég nehéz lenne levédetni ugyanazt utólag.
-
Darmol
senior tag
válasz
Carlos Padre #17 üzenetére
Nem vagyok képben, a grafikai egység tartalmazza a másolásvédelmet konzolokban? Mondjuk én tuti nem ott keresném. És ennyivel meg lehet oldani a netes azonosítás megkerülését? Bocs, egy jó ideje nem foglalkozom tört progikkal, nem vagyok képben de azért érdekel ha már AMD.
#18: Jaja. Azért kellett az nV-nek árat csökkentenie mikor az új AMD-s kártyák kijöttek mert habár superior technology de jófejek és önként lemondtak a profitról. Nem azért mert a tökeiket szorongatják. Nyilván. -
Lacika112
aktív tag
válasz
Carlos Padre #10 üzenetére
Azzzzzzz uhhh
Köv gen vga ill gpu doksira ismerek olyat aki kékülne zöldülne ha megkaparintaná.....
Xbox... hááát ps be is ugyan úgy amd van szóval...
Nem mondom hogy nyilvánossá kell tenni de úgymond versenytárs hiányában önmaga konkurenciája konzolba. Mindegy melyiket viszik amd zsebét tömik....
Persze tudom abba is van ezernyi olyan amit nemmmm kéneeee nyilvánosságra hozni de az talán a kisebbik gond.köv gen gpu esetleges full dokumentációja akkor ott gondok lehetnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest