- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piton0822
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ha nekem valaki fel van véve a google latitudéba , miért nem frissül nekik mindig hogy merre járnak?? Igazából így használni se tudom mert frissít nekik vagy naponta fél naponta, tehát nem a valós helyzetüket látom ha meg akarom nézni! valaki ötlet, hogy mit csináljak? régen nem volt vele ilyen probléma! nekem iphone 3 van másnak iphon 4. -
Davey7
senior tag
Ugye hallottatok már a Google vallásról? Na most már a google isten mindenkit lát
Gondolom mostmár a CIA,FBI meg az összes ilyen nyomozós cucc a goggle-t használja,mert kb. többet tud rólunk mint a saját anyánk... -
Zirowe
nagyúr
Hajaj, google "nagytestvér" újjabb fantasztikus találmánya:S
-
majom2
senior tag
-
-
Sebhelyes
senior tag
Olyan nincs amelyik az ellenségeim pozícióját mutatja? Az fontosabb lenne.
-
ody42
senior tag
kicsit felrevezeto a fenti video, mivel semmi koze az Iphonehoz....
-
Ilyen helyzet-megosztás van a Symbian-es GMaps-ben is azt hiszem.
Bár még nem használtam. -
vtechun
veterán
Gondolom Android platformon is elérhető lesz, vagy elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged