- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
Ez bíztató. Örömmel és kíváncsisággal várjuk.
-
majom2
senior tag
én ennél azért többet vártam. sztem nem egy túl nagy dobás - eddig.
az egyedüli eredeti - és egyben q_jó - ötlet billentyűzár. ez csillagos 5ös!
sebbessége jó, de ezt a szintet az iphone is hozza.
a böngésző próbál ötletes lenni, de az iphone-é eddig a legjobb.
a google maps jópofa, de ugy tudom hamarosan a többi platformon is megjelenik.
az ikonok, shortcut-ok rakosgatása is jobban/egyszerűbben müködik az iphone alatt.
a wm-et nem is vettem ide mert egyrészt piszkosul elavult, másrészt a legújabb grafikai kiegészítéseket nem ismerem (1 éve volt utoljára wm gépem). -
paix
tag
mikor?hol?mennyiért? [nyálcsorgatószmájli]
-
alien_
őstag
Mikor lehet az enyém? Android hatalmas dolog lesz, támogatottsága miatt sem félek =)
-
Dare2Live
félisten
ugy érzem nagyon durván fel fog gyorsulni a fejlődés.
-SW téren jön a WM7, Androide, az új Symbian és úgy érzem az IPhone swt se kell féltenünk.
-HW téren is nagyon durva dolgok jönnek gondolok itt pl az NV féle APX2500re, ami ha csak készenlétben van + mp3at játszik le akkor egy 1500ös aksival 100ht tud, ha pedig 720Ps videot játszatunk le vele azt 10hig. Bazki egy 2000mhzs celernon akad a 720Ps videolejátszás....
és kijelző területén is jönnek a 3-3.5"ös modellek 800*480 meg hasonló felbontással....kis túlzással egy még meg se jelent HTC Raphael már karácsonykor elmaradott öskövület lesz? elég durva.
-
bolondember
MODERÁTOR
Tényleg - itt milyen vas lehetett az Android alatt?
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, eléggé bíztató.
Igazából nincsen szükségem egy okostelefonra, de megkívánni már megkívántam...
Őrület, ezek se 100-asok..
-
gliskard
senior tag
eddig engem egyik sem tudott meggyözni, a wm-et pedig többé-kevésbé tákoli kell mert alapból nem igazán kézreálló (nekem) Ha az Android alapú telefonok ténylegesen ilyen sebességgel fognak müködni és nem csak pár órán keresztül, akkor én szivesen váltok. (iPhone eddig sem érdekelt)
-
S0und
csendes tag
Baromi jó lesz. Nekem az tetszik, hogy normális HW van a SW alatt. Csak nézd meg LG-t, hanyadik touchscreenses telefonját hozza már ki, és még mindig tetű lassú a hardware. A siker meg szerintem garantált. Van az elterjed + csúnya Windowsmobile, van iPhone amit legálisan nem tudsz kihasználni, és van Android ami szép is, látszólag jó is, meghát ingyenes (?! ahogy én tudom).
-
Meta
tag
Nem tűnik olyan rossznak, de szerintem ennyi kevés lesz a sikerhez. Van más hasonló felület már (pl Manilla a HTC-től, vagy akár egyéb programokkal is jól meg lehet közelíteni ezt WM alapú eszközökkel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest