- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadBlade
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet PS4-re elérni a játékot?
Ezt kell lekapni Try Free Demo-val?
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0001-CUSA14390_00-GRW2SCEENORMAL00 -
Skynamic
kezdő
Persze. A grafika pl iszonyat gyenge. Haverommal próbáltuk ki és szinte egyszerre mondtuk egymástól függetlenül, hogy ez mi? A textúrák néha lassan töltenek be, a framerate ugrál, egyáltalán nem folyamatos, ez kifejezetten irritáló. Az elején mikor a helikopterhez kell menni nem igazán tudtam hova tenni, hogy a legnagyobb lopakodás közben lebuktunk, valahogy kiszúrtak minket, amivel megbirkóztam volna, de hirtelen elsüllyedt a karakterem kb derékig és nem tudtam annak az Istennek sem kijönni :D
Az animációk szimplán gagyik, a karakterek mozgása itt-ott élethű, máskor totál életszerűtlen. Elfogadom, ha valakinek tetszik a játék és elvan vele, de nekem eszembe nem jutna ezért nem, hogy 6000 forintot, még 600 forintot sem fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1 humoros
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Pro 1TB
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged