- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Igen,kell.Az /Android JB// mára szétesö,összebuherált szoftver.Nem 1-séges minden gyárto kütyüin másképpen,másmilyen verzio müködik! A frissitések?,olyanok-amilyenek,ezek sem 1-ségesek,Van ki kiadja/Gyártok/ van ki nem.Ezért itt az ideje,bármely más OS-OP-rendszer fejlesztés,kiadás! Ha 1-ségesen OLCSÓ-Drága telon is müködik,nem kell kilónyi RAM tucat Proci,mégis szép,felhasználo barát,.hja smég müködik is!
föolvaso
-
Lomha 8V
addikt
Azt hittem teszt lesz, nagy beleéléssel elkezdtem olvasni olvasni, aztán vége lett.
-
dsr
senior tag
Nem rossz gép , az ára remélem rrndben lesz.
-
azopi74
addikt
Jah, hogy ez már hivatalos? Azt hittem, csak találgatás szinten van, és csak az Atom atombiztos, hát akkor Win 8.1 tényleg kilőve, pedig még akár bele is lehetett volna valahogy erőltetni a 8 GB-ba. Akkor biztos, hogy FFOS a második rendszer, aminek olyan sok értelmét nem látom. Nem hinném, hogy túl sokan bootolgatnák újra a FFO kedvéért a telefont, esetleg az első alkalommal, hogy megnézzék, milyen
Egy desktop windows sokkal geekebb dolog lenne egy okostelefonon : - )
Szerintem még lenne is rá kereslet, csak nem ennyire visszafogott hardverrel, hanem legalább 32 GB háttértárral, 2 GB RAM-mal, 5,5-6 inchen, stylus-szal Csak egy dolog lenne zavaró, képzelem, mennyi idő alatt bootolna be az SD-ről a Windows. -
moleculez
veterán
FFOS bevezetésére jó lesz
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
kispx
addikt
> "Ha ennyire csudajó a FF, akkor minek még egy rendszer mellé?"
Megfordítva, ha ennyire csuda jó az Android, akkor minek a többi rendszer?A Te kérdésedre a válasz, az FxOS egy új rendszer, nincs annyi app rá mint droidra. Simán előfordulhat, kell egy alkalmazás vagy egy játék ami nincs meg FxOS alatt.
-
joey04
titán
Hát ez elég életképtelen és fölösleges termék lesz így.
-
dreamdancer
őstag
Hát játéknak poén, de a vevők 99,99%-a valszeg nem arra élvez, hogy az OS-t váltogatja a mobilján. Jaha, Geek's Phone.
Nem a lényeg a fontos.
-
meridarider
tag
válasz dragon1993 #11 üzenetére
Nekem is ezt bizonygatták, hogy az aljahulladék hardveren is gyors. Ha a firefox ezt a hitvány sebességet gyorsnak érzi, akkor bajok vannak.
God hates us all.
-
azopi74
addikt
Vagy lesz rajta Windows 8.1, az támogatja az Intel processzorokat és a qHD felbontást is, csak a 8 GB tárhely lenne kevés, annak azért kellene a duplája...
-
halkow
őstag
2 in 1 jöhet
Alcatel onetouch idol2s the king
-
törölt tag
válasz callmeakos #3 üzenetére
És ha két tizent teszünk rá, ez lesz a huszon.
-
kakuk.tamas
addikt
Faragjanak rá ájószt
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
így a meg nem nevezett platform nagy valószínűség szerint a Firefox OS lesz,
Vagy a Tizen
De szép is volnaAll→M8
-
rodrigez
senior tag
Ugyanezt kérdezték az Androidról is pár éve: "Ugyan kit fog ez érdekelni" Engem pl. érdekel, mert fejleszteni sokkal egyszerűbb lesz rá, hiszen az egész egy HTML5-ös felületen nyugszik, sebessége messze a droidos rendszerek felett van, jóval szerényebb HW használata mellett is. Persze valami valamiért. De sok embernek nem kell az a töménytelen tudás és sok marhaság amivel ezek a mostani nagyok agyon vannak tömve.
-
Muki94
aktív tag
Azért megkérdőjelezném, hogy érdekel-e valakit a Firefox OS az Androiddal szemben....
Másrészt sejthetően drága eszköz lesz, egyedisége (tudom, más is készül dualboot eszközzel) által.
Drága készülék pedig nem ilyen hardvert érdemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- Ég veled, KEndre! :(
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest