Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Egyszer valamelyik gyártó kijöhetne egy átlátszó burkolatú kiadással
Felkavarná az állóvizet az biztos.
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
bteebi
veterán
Hello Kitty-s verzió mikor lesz? Én olyat szeretnék.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Apika
addikt
Számomra kicsit vad lett ez a szín... Bár nem én vagyok a célközönsége...
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Nem hiszem, hogy jelentős darabszámot adnak el majd ebből. Ennek a hírnek inkább reklámértéke van szerintem.
Xbox: kapeti
-
saelin
veterán
válasz pingwin011 #10 üzenetére
Egy némelyik nő szereti a nagyot!
Kicsit furcsa nekem, hogy ilyen sok színben dobálják ki az sgs3-at. Lehet ennek valami köze az új lumiáknak? Vagy csak fölöslegesen kombinálok? :-/
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DemonDani
addikt
Mi határozza meg a jelentéktelent? Ilyet akarok a barátnőmnek, nem jelentéktelen, lesz rá JB frissítés? lesz, uh akkor jó
amúgy valóban irónia volt a dupla, de ha nem hát nem, nem erőszak a disznótor, remélem azért páran megsomolyogták
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
madd dogg
senior tag
és te mind2 helyre beírod ugyan azt a jelentéktelen hsz-t. Ez ha jól tudom szabályzatba ütközik...
-
-
DemonDani
addikt
Ugyan azt a hírt - ami amúgy abszolút jelentéktelen, és nem is értem hogy minek vele ennyiben foglalkozni - lehozzátok kétszer 1 órán belül
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Mikor a külső komolytalanná teszi a belsőt pont így nézne ki egy Ferrari babarózsaszínben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
merkucyo
aktív tag
Rohanok a boltba ...
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
Ádám16
addikt
Az én tehetősebb hölgy ismerőseim közül legalább 5-nek van GS3 (és nincs sok tehetősebb hölgy ismerősöm...). Ergo nekik (sem) számít a mérete.
-
feliks
senior tag
INSTANT GET!
no jó, komolyra fordítva a szót, férfi nem vesz pink mobilt, nő kezébe meg ez már táblagép.. Még az én gnexemet is alig tudták kezelni, ami azért kicsit minden oldalrol rovidebb..[Be Happy]
-
lacix76
őstag
Biztosan meg fogja venni egy-két kecsesebb járású fiúcska is
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
A nőknek biztos bejön.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BDave
őstag
Gusztustalan. Még csak nem is csajos. Attól nem lesz csajos egy telefon, ha kiadják rózsaszínbe. Pláne egy ekkora telefont. Szerintem sok nőnek nem tetszenek, nem kézenfekvők az ekkora kijelzők.
-
KD6-3.7
őstag
Mi az az új Windows jel a hátlapon?
-
Quasi_modo
nagyúr
Hát ez fájt.
valami
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.