- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nofra
újonc
Segítség kérés.
Készülék adatok:
Model: GT-N7000
Product code: GT-N70002BAXEH
Baseband version: N7000XXLT3
PDA version: N7000XXLT5
CSC version: N7000OXXLT2
Kernel version: 3.0.31-1103517 dpi@DELL202 #3
Android version: 4.1.2
Build number: J2054K.N7000XXLT5 (N7000XXLT5)Nem volt rootolva, frissítés csak a hivatalos Vodás android frissítés ment rá, még évekkel ezelőtt.
Hibajelenség:
A hiba keletkezését nem tudom eseményhez kötni (nem történt semmilyen program-módosítás -frissítés, új app telepítés, stb.)
Normál, hétköznapi használat közben egyszer csak észrevettem hogy visszaállt gyári csengőhangokra, illetve nem látja a saját kamerája által készített képeket.Amit tettem:
Gyári adatok visszaállítás funkcióval (SD kártyát kivettem), teljes törléssel visszaállítottam a telefont alaphelyzetbe.
Indítás után (mint mikor először vettem kézbe) beállítottam a telefont (Samsung fiók és Google fiók felvételével).A hiba továbbra is fennáll.
Hibajelenség kiegészítés:
Ha a kamerával fényképezek, azt rendben lementi a telefonra és látja (belső tárterületre is és SD kártyára is). Ha a mappába odamásolom a korábbi képeket (TotalCommander-el), fájlkezelővel megnyitom akkor megjeleníti a gyári "Galéria" (verzió 1.1.30682) alkalmazással a képeket. Ha viszont a gyári alkalmazást önállóan indítom, akkor ugyan abban a mappában csak a frissen fényképezett képet látja, a korábbiakat nem.Ezzel analóg a helyzet a gyári Zenelejátszójával (verzió: 5.0.5) is, a telefonban lévő hangfájlok vonatkozásában.
Mivel a rendszerbeállítások (gondolom) a gyári médiakezelőket hívja meg, nem tudok háttérképet, csengőhangot váltani, mert a beállításokban nem látszanak az egyébként a mappákban lévő fájlok.
A fájl és mappa jogosultságokat ellenőriztem, azok látszólag rendben vannak.
Segítsetek kérlek!
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest