- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #39 üzenetére
Ejj, de jó kis komment ez.
Nem is gondoltam ebbe eddig annyira bele, pedig ez aztán tényleg nem egy nagy matek és eléggé egyértelművé teszi a dolgokat. Azért az egyébként elég aggasztó így, mert ezek szerint meg kell várni a következő generációt a VGA-kból, hogy teljes pompában lehessen használni ezeket a monitorokat, amik ma a piacon vannak, mert a mostaniak is esetenként csak SLI-ben fogják tudni megközelíteni a megfelelő teljesítményt, és egy Nvidia GTX1080Ti sem fog ezen sokat változtatni, hiszen a Titan X sem akkora durranás, de legalábbis kevés a 1440p + 144Hz kihajtására.@killer095
Gondolom, hogy sokan még akár egy 15+[ms]-es input lagg felett is játszanak a monitorukon, csak ne kelljen lecserélni (gondolok itt mondjuk olyan komolyabb cuccokra, mint az EIZO közép-felső kategóriás monitorai), mert inkább tolják v-sync-el (még több input lagg-al), vagy széteső képpel (tearing), 60Hz-en, csak ne kelljen megválni a 100%-ban helyes színektől. Ezzel egyébként semmi gond nincs. Nektek még nem jelent meg a megfelelő monitor, de az ACER és az ASUS már legalább megpróbálta kitölteni az űrt az IPS bevonásával, még ha nem is annyira jó az a panel, mint azt a komolyabb sasszeműek elvárnák. Egyébként én majdnem leestem a székről, amikor megláttam működés közben egy mezei Samsung TN-ről érkezve, mert minden paraméterében minőségi ugrás volt (24" -> 27", 1080p -> 1440p (PPI), TN -> IPS, 60Hz -> 144Hz, G-sync).[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó nem sieti el a játékosoknak fontos technológiákra épülő kijelzők piacra dobásást. FreeSync kompatibilis modellből csak ez az első.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest