Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
Hát, azért az egy csöppet merész kijelentés. Aláírom, hogy én LG Optimus 7 után nyomkodtam meg az N8-ast, éppen ezért nem számítottam sok jóra, de ez most mellékes. Ja és kimondattan sértő a Samsungra nézve egy kalap alá venni az N8-ast és a Galaxy S-t, úgyhogy most helyettük is felháborodok
Na hát mindegyik N8-as lassúcska volt, elszürkült a képernyő 2-3 másodpercre amíg tökölődött, volt amelyik még újraindítás közben is lefagyott, ilyen cucc nekem 120 kilóért nem kéne. Más. Azt írta valaki, hogy a Symbiannak kicsi az erőforrrásigénye. Na ebből akkor az következne hogy egy régebbi arhitektúrájú és a maiaknál alacsonyabb órajelű processzoron is valami jót kéne alkotnia. A szar hardver és az erőforrás igény nem ugyanaz...... Jé tényleg, hát erre magamtól sose gondoltam volna, mik nem vannak, kössz a felvilágosítást...
(
)
Ez a dolog megint olyan Nokia fanos kioktatás szagú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Pitaka Magsafe tok - Samsung Galaxy S25 (ultra slim)
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest