- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asrock Z77 Fatality Professtional-M Alaplapom.
Van ehhez egy Asrock Xfast RAM. Valaki leírná, hogy ezt megéri-e használni, illetve hogyan kell? Köszönöm! -
puma72
tag
Sziasztok
Egy problémám merült fel az Asrock lappal kapcsolatban, nem tudom, hogy csak az asrocknál vagy esetleg más gyártóknál is fenn áll e ez a probléma.
Gond: Vettem egy Asrock Z77 pro 3 lapot és van hozzá egy Enermax ETD-T60-VD proci hűtőm és az egész egy Coolermaster Haf 932-be van építve. A gond az, hogy a hűtő felfogató lemeze beleér a ház lemezébe. Melyikkel van baj? A Lappal amin nem jó helyen van a proci? Vagy a házzal ami idáig minden típussal megegyezett? -
vadallat88
tag
sziasztok. Vettem egy asrock z77 extreme 4 lapot. nincs képe se alaplapon se vga-n. a lap paedig 20as hibát ír. mit tegyek?
-
dlacika
csendes tag
Ez se rossz !
Az új asus Z77-es csipszettel!
http://wccftech.com/wp-content/uploads/2012/03/ASUS-Maximus-V-Gene-Z77-Board-2-1.jpg
-
Apika
addikt
Nekem voltak korábban is ASRock alaplapjaim. Semmi bajom nem volt velük. Ezek is jónak tűnnek...
-
M107
addikt
Szerintem az Abit feltámadt
Fatal1ty
Csak Asrock néven -
TomiLi
addikt
mATX nagyon tetszik!
-
banhammer
veterán
Szépek.
-
Angel1981
veterán
Komoly darabok!
-
tome.jr
addikt
válasz
SQX_Barto #15 üzenetére
Nekem egy P67 Fatal1ty Pro lapom van, nagyon meg vagok vele elégedve. Szerintem a legszebb 1155-ös lap, emellett a kiakalítása (csatlakozók, foglalatok száma, elhelyezése) is tökéletes számomra és tuningban sem utolsó.
Az Asrock ezzel a Fatal1ty szériával szerintem elég sikeres.
-
mghltm
addikt
válasz
SQX_Barto #10 üzenetére
ugy emlekszem a megboldogult abit az elsok kozott volt, aki Fatal1ty nevvel forgalmazta a termekeit
-
-
fatallerror
addikt
számomra most már a legvonzóbbak az asrock lapok, ezeket nézem meg először és csak utána a többit de a többi közül is csak az asus-t igazán. talán mert eddig csak ettől a 2 gyártótól volt alaplapon
ezek is tetszenek, biztos nem lesz rossz választása senkinek sem
-
SQX_Barto
addikt
És ennyi ideig "marad is". Ő volt azt hiszem az első, aki nagyon jól kihasználta a népszerűségét, és pár év játszással megoldotta szerintem egy életre az anyagi gondjait...
Asrock, Creative és társai szép kis részesedést adhatnak neki az eladásokból.
Nekem volt pl egy Creative Fatal1ty headsetem, teljesen jó volt (később a második verzióját fogom megvenni az új géphez). -
SQX_Barto
addikt
Igen azt értem (power gomb/led stb), csak mivel az egyik ötletem az volt, hogy Shuttle-ba átrakni, ezért nagyon nem ér el oda a kábel alapból, tehát kábelhosszabbítással is szarakodhatok ebben az esetben (bár jelenleg is sok variáció kavarog a fejemben hogy oldjam majd meg az mITX gamer konfigom...)
Fatal1ty játszik még amúgy vagy már csak versenyeken kommentál? Sose követtem igazán, hogy miket csinál.. asszem Quake meg Unreal-ezik/zett... -
Findzs
addikt
még mindig nyomatják ezt a fatal1ty franchise -t ?
kicsit eljárt már az idő a srác felett már nem ő a menő az fps -ekben -
eclipse006
őstag
Nagyon megszerettem ezt a márkát, régebben volt tőlük egy K7S8X alaplapom. Annak ellenére, hogy egyszer csak beleolvadt a tápcsatlakozó az alaplapi csatiba, utána is tökéletesen működött, pedig átesett aljzat cserén is.
Hogy a témához is szóljak, nagyon jó deszkák, remélem az áruk is az lesz.
-
tome.jr
addikt
Az matx verzió tuti befutó nálam
-
imibogyo
veterán
Pedig jók ezek a lapok, mondjuk árban sokszor már nem nagyon térnek el a "nagyoktól". A jelenlegi extreme3 gen3 lapommal is meg vagyok elégedve.
Az a kis uATX lap nagyon bejön. Ha jó áron jön majd (és elviszik a mostani gépem), akkor ilyesmi lap lesz a nyerő. A mostani projektem után ugyanis a miniatürizálásé lesz a főszerep.
-
SQX_Barto
addikt
Mostanában egyre jobban tetszenek az Asrock alaplapok kivéve a system connector helye.... A márka "kisebb hírnevéből" adódan gondolom még ezek az alaplapok sem fognak árban nagyon elszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest