- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Hirdetés: Musical Fidelity m2si
krisz19td értékelést adott Downsampling számára:
Személyesen jött el a termékért, kellemes beszélgetés és zenehallgatás után az üzlet megköttetett. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Downsampling értékelést adott krisz19td számára:
Szuper üzlet, egy szuper eladóval! Minden kilométere megérte annak a közel 500-nak oda-vissza!
Csak őt ajánlom!
Hirdetés
Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
...amit nagyon köszönök!
Beköltöztek az új helyre és egyelőre még a "lomizott" millió éves, kétfilléres pici Wharfedale "hangfallal" és egész jól szól!
Amúgy az Apple Airplay megoldotta azt, amit az Androidosoknak a BubblePnP: megy a Tidal is akár mobileszköz segítségével (most épp az iPad-ről). A kedvenc rádióm (tudod, Radio Paradise) is megy FLAC-ben (tehát nem 192 kbit MP3-ban).
Rég örültem ennyire egy vásárlás után... már csak egy valamire való hangfal kell...
Ja, és még valami:
Mondtad, hogy amikor hallgattuk a zenéket, neked furcsán magasba húzott a hangkép. Nos, az Audioquest DragonFly RED mobil DAC-ban (ami velem volt) az NA50 DAC-jához hasonló DAC chip van, egy ESS Sabre (csak nem tudom). Ezeknek tényleg van egy picit ilyen hangja, de én pl. évek óta megszüntettem ezt azzal, hogy hatalmas homokkőlapok vannak a hangfalak alatt. És láss csodát, minden kisimult, a magasak, közepek, mélyek a helyükre kerültek, a Sabre DAC-ok kicsit loudness-szes hangképét alaposan selymessé teszik.
Ha gondolod, próbáld ki! Tudok adni kontaktok, aki legyártja és akár postázza is (illetve futárral küldi). Többet hoz a hangképen, mint a kábelek!
A márványlap nekem nagyon nem jött be, az mindent még rosszabb irányba vitt...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest