- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Azért én hozzáteszem, hogy ez a regisztrálós +1 év ritka gusztustalan húzás volt a Samsungtól. Ha az alap(?) két év mellett lett volna +1 év regisztráláskor, mondjuk a csúcskategóriában, az oké.
Amelyik meg 1 év garit az, azt észre se veszem. 100 ezer ft alatt még elmegy az 1 év, felette nem. -
Kokzor
aktív tag
Az antutu pontszám amúgy sem jelent önamgában még sokat. Csak egy viszonyítási alap, a korábbi hardverekhez. Amennyre én tudom pl. a Kirin 980 nem tud 4k 60fps rögzítést. Szóval a magas pontszám mellett, lehetnek hiányosságok.
Viszont a OnePlusnak a Snapdragon 855-el ilyen problémái nem lesznek. -
tom_87
tag
Bocsi, legutóbb MM-ben és még pár nevesebb helyen néztem (egy hete) ott még annyi volt. Attól függetlenül ez így még mindig ugyanannyiba kerül, mint a 7 Pro pletykált ára. A hardware pedig (ha igaz a neten terjengő spec.) erősebb lesz a OnePlusban. És Jack ugye a Huawei telefonjában sincs.
-
goldister
tag
Hivatalos Samsung oldalon: "A kiterjesztett jótállást csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre lehet igénybe venni."
Tehát a sufni gsm-re csak 1 év garancia van. Kivéve abban az országban ahol vették. Ott tényleg 2 év. (Ugyanígy jártam a Nexus-szal is, kint volt 2 hónapig szervízben, hogy majd mindjárt kész lesz, sok várakozás után örültem, hogy visszakaptam a fele összeget, úgy hogy a magyar Huawei elküldött a pics@ba) Viszonteladónál 2 év. -
goldister
tag
Ha valóban ennyi akkor le a kalappal a firstphone előtt. Viszont szerintem ez inkább csak vásárlócsalogató. De ha tévedek elnézést kérek. Árukeresőn is nézve elég olcsóként árulják. A többi nagy oldal, inkább az általam írt összegért árulják. De ha tényleg annyiért meg lehet venni, akkor elnézést.
(Samsungom van, de tudtam eu-s készülékre csak 1 év gari van. Ezért is vettem annó T-nél, plusz egy Nexus 6p-vel küldött el a Huawei szervíz, hogy ők nem javítják mivel külföldi a telefon, eu-s volt, így csak mo-i garanciás telefont veszek.)#10 tibcsi0407
Be tudnál linkelni egy ilyen árat, ahol szolgáltatónál lehet kapni? Mert ilyen kedvezményt csak nagyon nagy havidíj ellenében lehet. Persze ha alapból magasabb havidíj használ az ember akkor egyértelmű megéri. Viszont aki feltöltős vagy mint én Hello Data-s. Annak nem igazán éri meg a 10e+ előfizetés.Szerk. Telenor oldalán tényleg kapható 249e-ért a telenor függő. S10+ is hasonló.
Telekomnál ez már sajna nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest