Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Mobilnézetben nem tudsz első hozzászólást írni, válts teljes módra, és úgy.
Persze ha trollkodsz, akkor hagyd ki a fent említett lépést, és úgy nem tudsz hozzászólni elsőként.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
ájfon x meg gondolom olcsó neked 300k árba,meg meg is éri mi?
-
jUUh
addikt
Azokat a szép hölgyeket ilyen sharpos matricákkal elrontani

-
SkyLine3000
addikt
Bármelyik leányzó, de inkább mindkettő, mint a telók.

-
Érdekes ez a Sharp-féle noccs, mert mikor nyomogattam egy szolgáltatónál kiállított példányt, a „notch” az éppen beállított háttérképpel szoftveresen „el lett tüntetve”, illetve szinte valamennyi gyári háttérkép tartalmaz egy olyan fekete sávot, mely észrevétlenné teszi a szenzorszigetet. A gyári alkalmazásokat átfutva a legtöbb szintén oly’ módon lett kialakítva, hogy a „notch” feketesége beleolvad az app színvilágába, így nem vagyok benne biztos, hogy a szenzorsziget tulajdonképpen valóban fontos eleme-e a külsőnek, ha alapértelmezésként minden ennyire próbálja takarni.
-
törölt tag
Wow, azok a tetkók 😅egyébként szépek a hölgyek

-
Sebhelyes
senior tag
Sic transit gloria mundi... A Sharp volt az első a valóban 3 oldalon kávanélküli Aquosszal, és most ők is beállnak a notch-sorba.

-
HELLAFLUSH
őstag
ezek a japán csajok pont olyan egyformák, mint a mai divat telefonok..(mindegyiken ott a notch)

-
T. I.
senior tag
Igaz,ami igaz, ha nem lett volna az adott, finom idomokkal rendelkező hostess páros, erre a cikkre rá sem kattintottam volna. (a sharp az is egy mobil? Hehe...)
Viszont, a promóció dicséretes (ámen, a férfiak nevében), és elgondolkodva ezen, én mondjuk simán el tudnám képzelni, ha mondjuk Katinka helyett Alicewake Brigitta markolászna egy-egy csúcskészüléket a plakátokon. Neki tényleg elhinném, hogy megéri megvenni a reklámozott darabot, és a vizualitás is rendben lenne ;-)
-
Sehogy se tudtam az első hozzászólást megejteni, hibát jelzett. Nyilván látta, hogy troll vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval annyit szerettem vlna, hogy az előző típus is alaposan túlárazott készülék volt, mely ráadásul off Európa. B20 lte?
Aki esetleg sikoltozni kezd a Sharp márkanévtől és vállalja a garanciamentességet, a vámot és ÁFA-t, mellyel az eredetileg is 100k forint feletti összeg lazán 130-150-re csúszhat, mindezt ezért a telefonért, hát, csak folyvást kérem.
Többieknek viszont: oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló
ui.: lányokon a sharp billog több, mint kínos. Megkérdezhettek volna valakit a snuff movie osztályon túlról is...
-
totgab02
tag
Meg gondolom arban is elternek egymástól erre is erdemes lett. Volna kiterni hogy tudjuk korrekt vagy szuper telefonrol beszelunk
-
Sharpos tetkók azért nagyon ütnek

-
törölt tag
Mutatós a hölgy.
-
Crafter32
őstag
Nagyon tetszenek a Sharpok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még a műanyag tapasztó is rajtuk maradt..