Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #7 üzenetére
Mobilnézetben nem tudsz első hozzászólást írni, válts teljes módra, és úgy.
Persze ha trollkodsz, akkor hagyd ki a fent említett lépést, és úgy nem tudsz hozzászólni elsőként.
-
Massmurderer
őstag
válasz RetepNyaraB #7 üzenetére
ájfon x meg gondolom olcsó neked 300k árba,meg meg is éri mi?
-
jUUh
addikt
Azokat a szép hölgyeket ilyen sharpos matricákkal elrontani
Samsung Galaxy S23+
-
SkyLine3000
addikt
Bármelyik leányzó, de inkább mindkettő, mint a telók.
-
Érdekes ez a Sharp-féle noccs, mert mikor nyomogattam egy szolgáltatónál kiállított példányt, a „notch” az éppen beállított háttérképpel szoftveresen „el lett tüntetve”, illetve szinte valamennyi gyári háttérkép tartalmaz egy olyan fekete sávot, mely észrevétlenné teszi a szenzorszigetet. A gyári alkalmazásokat átfutva a legtöbb szintén oly’ módon lett kialakítva, hogy a „notch” feketesége beleolvad az app színvilágába, így nem vagyok benne biztos, hogy a szenzorsziget tulajdonképpen valóban fontos eleme-e a külsőnek, ha alapértelmezésként minden ennyire próbálja takarni.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
törölt tag
Wow, azok a tetkók 😅egyébként szépek a hölgyek
-
Sebhelyes
senior tag
Sic transit gloria mundi... A Sharp volt az első a valóban 3 oldalon kávanélküli Aquosszal, és most ők is beállnak a notch-sorba.
-
HELLAFLUSH
őstag
ezek a japán csajok pont olyan egyformák, mint a mai divat telefonok..(mindegyiken ott a notch)
-
T. I.
senior tag
Igaz,ami igaz, ha nem lett volna az adott, finom idomokkal rendelkező hostess páros, erre a cikkre rá sem kattintottam volna. (a sharp az is egy mobil? Hehe...)
Viszont, a promóció dicséretes (ámen, a férfiak nevében), és elgondolkodva ezen, én mondjuk simán el tudnám képzelni, ha mondjuk Katinka helyett Alicewake Brigitta markolászna egy-egy csúcskészüléket a plakátokon. Neki tényleg elhinném, hogy megéri megvenni a reklámozott darabot, és a vizualitás is rendben lenne ;-)
-
RetepNyaraB
veterán
Sehogy se tudtam az első hozzászólást megejteni, hibát jelzett. Nyilván látta, hogy troll vagyok
Szóval annyit szerettem vlna, hogy az előző típus is alaposan túlárazott készülék volt, mely ráadásul off Európa. B20 lte?
Aki esetleg sikoltozni kezd a Sharp márkanévtől és vállalja a garanciamentességet, a vámot és ÁFA-t, mellyel az eredetileg is 100k forint feletti összeg lazán 130-150-re csúszhat, mindezt ezért a telefonért, hát, csak folyvást kérem.
Többieknek viszont: oszoljunk, nincs itt semmi látnivalóui.: lányokon a sharp billog több, mint kínos. Megkérdezhettek volna valakit a snuff movie osztályon túlról is...
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
totgab02
junior tag
Meg gondolom arban is elternek egymástól erre is erdemes lett. Volna kiterni hogy tudjuk korrekt vagy szuper telefonrol beszelunk
-
total90
veterán
Sharpos tetkók azért nagyon ütnek
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Wesder
félisten
Mutatós a hölgy.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Crafter32
őstag
Nagyon tetszenek a Sharpok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest