Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
Üdv.
[OFF]Nokia N81.
2Mpx, fix fókusz, zenetelefon, nem egy jó fülessel.[/OFF]
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #21 üzenetére
sajnálom, hogy a marketingstratégia ismerete megint csak azt jelenti, hogy ez a srác egy idióta, és csak a SE-t védi...
érdekes, ti még egyetlen ok-okozati tényezőt nem bírtatok összehozni hónpok alatt, de engem sikerül mindig lehülyézni. gratulálok hozzá! tényleg érett emberekhez méltó...
további kellemes brandtelenítést!
mrlujoak -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
blueMerle #21 üzenetére
igaza van blueMerle-nek
az SE csinálhat marketingből ilyeneket, de az n95öt viszik mint a cukrot
érdemes lenne elgondolkodni hogy miért, talán azért mert mindent beletettek ami fontos az embereknek...
a nokiának is vannak marketinges hülyeségei, pl. a szebb és vékonyabb telefonjaiba (n76, 6500classic) alapból béna kamerát tesz
náluk is van xpress musicos szétválasztás,
de van legalább a piacon egy két olyan nagyágyúja ami tényleg mindent tud
most pl. jön az n82, ami kb. egy k800/k850-es méretű telefon és mi mindent belepakolnak már??? mert tudják, hogy vannak maximalisták is a piacon, pl. én... -
AS
félisten
Ez hülye indok, Sony lejátszok és walkmanan telefonok között igy nem lehet megszabni a határt.
Sony lejátszok részesedése csökkent ,( SE walkman telefonok miatt.) -
mrlujoak
veterán
Sziasztok!
Megfogadtam magamnak, hogy nem veszek többé részt a "ménincsbenne AF" és "ménem vókmen" nyafogásokkal tűzdelt, nem éppen Sony Ericssont éltető hozzászólások áradatában.
Ezt egy picit megszegem, mert sajnos többen vannak, akik nem tudják, vagy nem akarják megérteni, mi is a lényege a brand-esítésnek.
Elhiszem, hogy nagyon fáj, hogy SE Walkman telók többségében nincs benne az AF. Pedig a nagy W800i-ben benne volt!
Naés?
Szerintetek, ha robbantani kell a piacot egy párossal (robbantott is a SE 2005-ben a K750i és a W800i-vel) akkor mennyire szabad megengedni a nagy különbségeket?
Nem nagyon!
Akkori hozzászólásokat tessék visszaolvasni! W800i-t akkor azért szólták le sokan, mert csakazért annyi, meg egy kicsit drágább, mert más a színe, meg Walkman logo van rajta, profibb fülessel. Akkor inkább veszek K750i-t abban is van MegaBass...
Ha ekkor már az AF is kimaradt volna a repertoárból, akkor bizony már a legelején csorba esett volna a W-szérián.
Kedves macikos, többek között ezért van a sokat emlegetett W800i-ben is AF.
Aztán volt még a W900i-ben is, majd jött a W és K széria lényeges kettéválása, amit most is érzékelünk.
Bár "mutáns" vókmenek most is születnek.
W810i(2006), W610i; W960i(2007) mind AF-es Walkman modellek.
Tessék kérem ezeket venni, ha "mobilprofifotózol" Walkmannel.Kérdés:
Hány Sony Walkman (nem SE !!) képes akár 1képet is rögzíteni?
Én nem tudok egyet sem. Miért? Mert zene és némelyik videolejátszó.
Örüljünk, hogy a SE révén van olyan teljesértékű zenelejátszónk, ami még képet is készít!Elhiszem, hogy fáj némelyik hiányosság, de akkor mi lenne a rohamtempóban fejlődő és haladó piaccal?
Néha egy készülékből ezt-azt ki kell kihagyni, hogy a többi modellt is vegyék.
Ez az egyik legelemibb marketing fogás. Hú már W-s is HSDPA képes, de nincs AF.
Akkor el tudok gondolkodni, kell-e AF. Ha nem, akkor megveszem ezt. Ha igen, veszek olyan Walkmant amiben van, de mondjuk még csak nem is 3G-s.
Használom egy darabig - nem évekig - aztán újítok egy másik W-re, vagy ha időközben megtetszett a fotózás, akkor egy K-s modellt veszek...Elnézést kérek a nagyon hosszú "kirohanásomért".
Ja a feltett kérdés áll.mrlujoak
-
blueMerle
veterán
Az a W380 még kegyetlen bétás...a sim érintkezö mint olyan az lényegében nincs, vagyis ami van, az eléggé kókányolás. Nagyon remélem nem ez a végleges
-
Diego!
senior tag
Nem tetszenek...
-
VW
aktív tag
nekem nem nagyon tetszik ez az új SE dizájn
jobb lenne k750 féle,szögletes gombokkal -
Ricardo
titán
A W890 nem rossz, de valahogy nem az igazi. a gyártó elindult egy olyan irányba ami nekem nem igazán jön be.
-
Jadro
veterán
Nekem egyik sem tetszik. Illetve de! az a Nokia telefon.
-
macikos
addikt
Az nem lenne gond, ha ugyanígy lennének alternatívák gyártón belül, hogy Walkman, Cyber-shot, stb., de az a baj, hogy a gyártók úgy értelmezik a készülékeknél az "alternatíva" szót, hogy kivesznek dolgokat az egyes modellekből, olyanokat, amelyek már több éve léteznek és alapértelemzésként benne kéne hogy legyenek az összesben.
Sokkal jobb lenne, ha olyan újításokat raknának bele, amitől különlegesek lesznek és amelyek az adott Walkman, stb. célcsoportot különösen érintik, mert akkor azt mondanák az emberek, hogy "de jó, hogy van benne ilyen, ezért megveszem", így viszont mindenki azt mondja, hogy "nincs benne AF, pedig az már a W800i-ben is benne volt..."
-
AMD Power
titán
Szépek vagytok.
-
orbano
félisten
válasz
bolondember #1 üzenetére
te sem olvastál még sok SE tesztet itt a mobilarénán mi?
nekem is bejön ez a telefon. egyedül az AF hián... de nem hozom fel, pedig nagyon bosszant. Ha ez a telefon épkézláb lenne multimédiában, nagyon venném...
-
macikos
addikt
válasz
bolondember #1 üzenetére
"890 -eken miért SE123 van?"
Az SE minden prototípusát ezzel a névvel látja el.
-
bolondember
MODERÁTOR
guszta ez a W890...
A 380 meg mint egy elfuserált villanyborotva - már-már olyan ronda, h szép... És nem is lehet semmivel összetéveszteni, az is tuti!ui.: a 890 -eken miért SE123 van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tegnap bemutatott Sony Ericsson W380 és W890 immáron élő képeken is megcsodálható.
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest